Libnet.ro
UNICEF

19:15

Pustiul din Singur acasa a crescut. Cum arata acum Macaulay Culkin, la 40 de ani (FOTO)

B1 B1,
Pustiul din Singur acasa a crescut. Cum arata acum Macaulay Culkin, la 40 de ani (FOTO)

Actorul Macaulay Culkina implinit anul acesta 40 de ani. Kevin McCallister a fost rolul care l-a consacrat pe copilul minune al Hollywoodului, rol cu care a ramas in inimile oamenilor vreme de generati. continuă pe B1

Cat de schimbat este Crin Antonescu, dupa retragerea din politica. Cum arata acum si cu ce se ocupa

Crin Antonescu s-a schimbat mult dupa retragerea sa din politica, respectiv din viata publica. Cum arata fostul lider al PNL si cu ce se ocupa dupa ce a plecat de la butoanele tarii vedeti un pic mai jos. Cat s-a schimbat Crin Antonescu, dupa retragerea din politica. Cu ce se ocupa acum si cum arata .

Cum arata acum Paula Chirila, dupa ce a slabit 15 kilograme. A aparut asa la plaja

Paula Chirila a inceput o noua viata dupa divortul din 2017. Dupa o experienta de iubire neremarcabila in viata sa, cu un partener mult mai tanar decat ea, actrita s-a ridicat si, zambitoare, s-a pus din nou pe picioare. Ba chiar in timp ce-si continua cautarile in dragoste are grija mare de aspectul ei fizic, .

Cum arata acum Titus Steel si Jasmine Rouge. Cele doua starlete au o fiica frumoasa foc!

Au avut parteneri fierbinti, dar au devenit doi soti cuminti. Daca despre blondina poate nu multi isi faceau probleme ca va avea, in final, o viata linistita, cand vine vorba de veteranul filmelor porno, situatia a stat diferit, mai mult cu cat acesta, cu sotie si copil, inca isi face loc in industria care l-a .

Foto. Simona Halep, schimbare de look care a aprins imaginatia fanilor. Cum arata acum

Simona Halep a decis sa se retraga de la US Open 2020 din cauza temerilor legate de pandemia de coronavirus. Astfel, turneul de la Praga, pe care a si reusit sa il castige, ramane singurul disputat dupa restartul din circuitul WTA. Iar pentru Halep urmeaza o noua pauza destul de lunga. Va mai juca abia .

Mircea Bravo a dat lovitura pe youtube. Cati bani a castigat intr-un singur an. S-a aflat acum

Cu peste 2,5 milioane de urmaritori pe Facebook si peste 860. 000 de fani pe Youtube, Mircea Bravo este in prezent unul dintre cei mai de succes vloggeri romani, rivalizand cu Selly. Cunoscutul vlogger Mircea Bravo castiga bine. Veniturile sale au explodat in 2019 Succesul de care se bucura tanarul in mediul online se vede si .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )