Libnet.ro
UNICEF

14:00

HP Z8 ar putea fi cel mai performant sistem desktop din lume

Playtech Playtech,
HP Z8 ar putea fi cel mai performant sistem desktop din lume

HP Z8 este doar una dintre cele trei familii de statii de lucru anuntate de curand de HP. Fata de HP Z4 si Z6, noul Z8 are insa potentialul de a fi cel mai rapid desktop de pe piata. intr-o perioada in care desktopurile traditionale nu se mai vand la fel de bine, cei de []. continuă pe Playtech

Cel mai mare fond suveran din lume a depasit 1000 de miliarde de dolari

Fondul suveran al Norvegiei, cel mai mare din lume, a totalizat azi pentru prima data 1000 de miliarde de dolari, pe masura ce pietele bursiere globale in plina expansiune si euro in crestere au ridicat valoarea activelor sale, potrivit Business Insider.

O tanara din Romania a fost desemnata cel mai bun producator feminin de film din lume in 2017. Anonima in tara, premiata printre vedete la Hollywood

O tanara de 32 de ani din Romania a castigat titlul de cel mai bun producator feminin de film al anului 2017, in cadrul Festivalului International de Film 48 Hours. Gala a avut loc noaptea trecuta la Hollywood.

Merita peste 1.000 de dolari cele mai performante smartphone-uri din piata? - Cum s-a ajuns aici si de ce telefoanele sunt atat de scumpe

Noul iPhone X anuntat marti seara ajunge sa coste in Europa si peste 1. 300 de euro in versiunea cu 256 GB de stocare si tot mai multe modele, cum ar fi si Samsung Galaxy Note 8, au depasit pragul de 1. 000 de dolari in Europa. Cele mai sofisticate smartphone-uri din piata sunt tot mai scumpe si fiindca pe ele au fost puse tehnologii noi cu piese costisitoare, dar si fiindca marile companii vor sa aiba pe aceste modele de top marje de profit cat mai mari. Dar merita sa dai peste 1. 000 de dolari pe un smartphone ultra-performant?.

Dumnezeu i-a cerut unuia din ingerii Sai: Mergi pe pamant si adu-mi lucrul cel mai scump pe care-l vei gasi in lume!. Cu ce s-a intors acesta

O poveste veche spune ca Dumnezeu i-a cerut unuia din ingerii Sai: Mergi pe pamant si adu-mi lucrul cel mai scump pe care-l vei gasi in lume! ingerul a mers.

Dumnezeu i-a cerut unuia din ingerii Sai: Mergi pe Pamant si adu-mi lucrul cel mai scump pe care-l vei gasi in lume!. Cu ce s-a intors acesta

O poveste veche spune ca Dumnezeu i-a cerut unuia din ingerii Sai: Mergi pe pamant si adu-mi lucrul cel mai scump pe care-l vei gasi in lume! ingerul a mers.

Londra ramane cel mai mare centru financiar al lumii

Londra isi pastreaza primul loc in clasamentul centrelor financiare din lume, in pofida incertitudinilor generate de iesirea Marii Britanii din UE Brexit), potrivit celui mai recent indice al centrelor financiare globale publicat ieri de Z/Yen si Institutul de Dezvoltare din China.

Care sunt orasele cel mai posibil afectate dupa un cutremur major

Multe dintre orasele din Romania au cladiri predispuse la prabusire in caz de seism puternic. Cel mai afectat ar putea judetul Vrancea, avand in vedere cutremurele dese care se produc aici,.

Una dintre cele mai bogate femei din lume: Oamenii saraci sunt saraci pentru ca ...

Gina Rinehart, una dintre cele mai bogate femei din lume, este de parere ca oamenii ajung saraci pentru ca sunt lenesi si betivi. Daca esti gelos pe cei care au mai multi bani, nu trebuie sa stai.

Cel mai verde verde poate da startul unei noi generatii de televizoare

Cercetatorii de la ETH Zurich au reusit sa creeze cel mai verde verde, iar acesta poate imbunatati culoarea televizoarelor viitorului. Suntem deja familiarizati cu o multime de nuante de verde, mai deschise, mai inchise sau mai aprinse, dar acum avem parte si de verdele suprem, creat de catre o echipa de ingineri de la ETH [].

Conpet, cel mai rentabil emitent din BET, dupa ce statul i-a cerut dividende suplimentare

Odata cu informatia aparuta luni, 11 septembrie, conform careia, la solicitarea Ministerului Energiei, compania Conpet COTE) va convoca, in cel mai scurt timp, Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor in vederea distribuirii unor dividende suplimentare in valoare de 85 milioane de lei, actiunile transportatorului de produse petroliere au devenit titlurile cu cea mai mare rentabilitate din indicele BET, cotatia societatii avand o apreciere de 3,91% in raport cu moneda euro, in intervalul 4-11 septembrie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2576 seconds )