Libnet.ro
UNICEF

05:45

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de duminica, 19 iulie

Playtech Playtech,
Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de duminica, 19 iulie

La finalul acestei luni, emisiunea matrimoniala Puterea Dragostei, de la Kanal D, prezentata de catre Andreea Mantea, se apropie de sfarsit. Tensiunile isi spun cuvantul, concurentii avand emotii din ce in ce mai mari. Urmariti editia incendiara de duminica, 19 iulie, pentru a vedea cine va parasi competitia. Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D . continuă pe Playtech

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 18 iulie

Deznodamantul reality-show-ului matrimonial, Puterea Dragostei, de la Kanal D, va fi aflat de catre telespectatorii care l-au urmarit pana acum. Marea finala va avea loc pe data de 26 iulie 2020. Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 18 iulie Emisiunea matrimoniala Puterea Dragostei, se afla la al doilea sezon, care .

Rezultate LOTO 6 din 49. Numerele extrase duminica, 19 iulie 2020 LIVE

Joi 16 iulie, la tragerea Loto 540, s-a castigat suma de 1. 443,80 lei, la o agentie din Drobeta Turnu Severin, pe biletul castigator fiind jucate 189 de variante la acest joc si o varianta la Super Noroc. Posesorul biletului castigator a mai obtinut si 20 de castiguri de categoria a III-a, suma totala castigata fiind .

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, adevarul despre plecarea din tara. Ce se intampla cu Andra Volos

Vestea ca Andreea Mantea nu va mai prezenta indragita emisiune de la Kanal D a intristat telespectatorii. Acestia, insa, primesc si o veste buna. Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei spune adevarul despre plecarea din tara. Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, adevarul despre plecarea din tara Relatia dintre Bogdan Mocanu si Andra Volos a .

Andreea Mantea face anuntul cel mare. Ce se intampla la Puterea Dragostei

Andreea Mantea a dat informatii despre finala celui de-al doilea sezon Puterea dragostei. Andreea Mantea a fost inlocuita de la emisiune cu Cristina Mihaela Dorobantu. Andreea Mantea a facut anuntul cel mare. Ce se intampla la Puterea Dragostei Andreea Mantea a facut marele anunt despre Puterea Dragostei. Recent revenita in tara, din Turcia, vedeta a .

Scandal pe litoral! Loredana Chivu si Manuela de la Puterea Dragostei au incins clubul

Dezmat total pe litoral! Printre vedetele care s-au imbulzit sa incinga ringul de dans din cele mai de fite cluburi s-au numarat si Manuela de la Puterea Dragostei si Loredana Chivu. De ce aproape ca s-au batut cele doua? Loredana Chivu si Manuela de la Puterea Dragostei, la un pas de bataie Starea de urgenta .

Ce va face Andreea Mantea, dupa ce a renuntat la Puterea Dragostei. Anuntul oficial

Andreea Mantea le-a dat vestea trista tuturor fanilor show-ului Puterea Dragostei. Aceasta a renuntat definitiv la proiectul turcesc, iar acum isi indrepata privirea spre altceva. Ce va face cunoscuta prezentatoare? Andreea Mantea a renuntat la Puterea Dragostei. Ce va face acum? Andreea Mantea a renuntat definitiv la proiectul pe care l-a primit cu bratele deschise .

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 19 IULIE 2020 pentru Zodia Varsator

Astazi este posibil sa investesti timp, bani si energie in sfera sanatatii, in aspecte ce tin de stilul tau de viata. Este posibil sa faci unele cumparaturi ce tin de infrumusetarea fizica, dar si sa te preocupe mai.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 19 IULIE 2020 pentru Zodia Pesti

Te simti bine, emani energie pozitiva, iar ceilalti vor simti acest lucru. Este un cadru astral favorabil pentru tot ce tine de relatii, de a-ti face cunostinte noi sau de a relua unele legaturi mai vechi. Iti poti.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 19 IULIE 2020 pentru Zodia Sagetator

Astazi este despre comunicare, astfel ca n-ar trebui sa fii surprins de ce debit verbal ai sau cat de mare este dorinta ta de a impartasi lumii intregi la ce te gandesti sau ceea ce iti doresti. Dai dovada de empatie, es.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 19 IULIE 2020 pentru Zodia Capricorn

Este posibil sa apara tot felul de evenimente sociale, de ocazii de vizita sau intalniri cu tot felul de persoane care iti vor aduce mai multe beneficii. Fii dechis, amabil, ofera si tu informatii si disponibilitate,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2585 seconds )