Libnet.ro
UNICEF

14:45

Si Putin l-a FELICITAT pe Erdogan pentru victoria la referendum!

B1 B1,
Si Putin l-a FELICITAT pe Erdogan pentru victoria la referendum!

Presedintele rus, Vladimir Putin, l-a felicitat marti pe omologul sau turc, Recep Tayyip Erdogan, pentru victoria sa la referendumul privind intarirea puterilor prezidentiale, a anuntat agentia de stat. continuă pe B1

Trump l-a felicitat pe Erdogan pentru victoria la referendum

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, i-a telefonat ieriomologului sau turc, Recep Tayyip Erdogan, pentru a-l felicita cu privire la victoria acestuia la referendum care ii va conferi prerogative.

Trump il felicita pe Erdogan pentru victoria la referendum (Anadolu)

Presedintele american, Donald Trump, i-a telefonat luni omologului sau turc, Recep Tayyip Erdogan, pentru a-l felicita la o zi dupa victoria acestuia la referendumul privind extinderea prerogativelor sefului statului, a informat agentia de stat turca Anadaolu, citata de AFP si EFE.

Presedintele Donald Trump l-a felicitat pe omologul sau turc Recep Erdogan pentru victoria obtinuta la referendumul din Turcia

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, l-a felicitat pe omologul sau turc, Recep Erdogan, pentru rezultatele referendumului contestat care ii acorda puteri prezidentiale sporite si care va eroda institutiile democratice din Turcia.

Donald Trump l-a felicitat pe Erdogan pentru victoria in referendumul constitutional

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, i-a transmis felicitari intr-o convorbire telefonica lui Recep Tayyip Erdogan in urma victoriei inregistrate in referendumul constitutional din Turcia. De asemenea, liderul american i-a multumit presedintelui Erdogan pentru sprijinirea atacului american din urma cu doua saptamani asupra bazei fortelor siriene de la al-Shaayrat, transmite BBC.

Erdogan revendica victoria la referendum: partidul de opozitie pro-kurd HDP anunta ca va contesta doua treimi dintre voturi

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a revendicat duminica victoria in referendumul de extindere a prerogativelor sale, insa opozitia contesta rezultatul, scrie Hurriyet.

Prima masura pe care o va lua Erdogan, dupa victoria de la referendum

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a anuntat duminica seara inceperea imediata a unui dialog cu premierul Binali Yildirim si cu opozitia nationalista privind reintroducerea pedepsei cu moartea,.

Donald Trump l-a felicitat pe Erdogan pentru rezultatul de referendumul constitutional din Turcia

Presedintele american, Donald Trump l-a telefonat luni pe presedintele turc, Recep Erdogan pentru a-l felicita asupra rezultatelor referendumului prin care puterile prezidentiale au fost sporite, potrivit.

Prima reactie a presedintelui turc Erdogan, dupa alegeri: A felicitat Guvernul pentru victorie

Presedintele Recep Tayyip Erdogan i-a telefonat duminica seara premierului Bilali Yildirim pentru a-l felicita pentru victoria guvernului la referendumul pentru reforma constitutionala din Turcia, potrivit Anadolu.

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan revendica victoria la referendum. Opozitia denunta actiuni ilegale

Aproape 52% dintre turci au votat in favoarea modificarilor constitutionale in vederea inlocuirii sistemului parlamentar cu cel prezidential, desfiintarea functiei de premier si acordarea unor puteri vaste presedintelui, la referendumul de duminica,.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )