Libnet.ro
UNICEF

17:30

Putin spune ca Rusia va riposta daca Statele Unite vor parasi Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare

Hotnews Hotnews,
 Putin spune ca Rusia va riposta daca Statele Unite vor parasi Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a spus luni ca Moscova va riposta daca Statele Unite se vor retrage din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF) din 1987, scriu agentiile de stiri din Rusia, citate de Reuters. continuă pe Hotnews

VICEPRESEDINTELE AMERICAN MIKE PENCE: Statele Unite nu vor renunta la tarifele comerciale

Statele Unite nu vor renunta la tarifele comerciale si ar putea chiar sa le dubleze, in cazul in care China nu va accepta conditiile americane, a avertizat sambata vicepresedintele Mike Pence, intr-un discurs ferm sustinut la summitul forumului de cooperare interguvernamentala in regiunea Asia-Pacific APEC, din Papua New Guinea, transmite Reuters.

ALERTA NUCLEARA! Putin a facut anuntul CUMPLIT! La un pas de un nou razboi TOTAL

Presedintele Vladimir Putin ameninta ca Rusia va riposta daca Statelor Unite se retrag din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF). Liderul de la Kremlin a subliniat ca masura radicala a SUA nu.

Romanul care exporta miere in toata lumea. La doar 30 de ani, onoreaza deja comenzi din Statele Unite sau Japonia

Un apicultor botosanean, dintr-un sat de pe malurile Prutului, exporta anual peste 1500 de borcane de miere in toata Europa. Mai nou, a inceput sa primeasca comenzi din Statele Unite si Japonia. Cel mai cautat produs al botosaneanului este un preparat, productie proprie, pentru stimularea imunitatii.

Romania invinsa categoric de Statele Unite

Nationala de rugby a Romaniei a pierdut de o maniera categorica meciul test disputat, sambata, in compania reprezentativei Statelor Unite ale Americii.

Ambasadorul SUA in Moldova: Alegerile parlamentare marcheaza un moment critic pentru relatiile cu Statele Unite

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chisinau, Dereck J. Hogan, sustine ca viitoarele alegeri parlamentare marcheaza un moment critic pentru relatiile bilaterale cu Republica Moldova. Cu acesta mesaj diplomatul a venit in cadrul intrevederilor pe care le-a avut cu liderii unor partide politice din Moldova, transmite IPN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )