Libnet.ro
UNICEF

16:00

VICEPRESEDINTELE AMERICAN MIKE PENCE: Statele Unite nu vor renunta la tarifele comerciale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICEPRESEDINTELE AMERICAN MIKE PENCE: Statele Unite nu vor renunta la tarifele comerciale

Statele Unite nu vor renunta la tarifele comerciale si ar putea chiar sa le dubleze, in cazul in care China nu va accepta conditiile americane, a avertizat sambata vicepresedintele Mike Pence, intr-un discurs ferm sustinut la summitul forumului de cooperare interguvernamentala in regiunea Asia-Pacific APEC, din Papua New Guinea, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Cazul Khashoggi: Mike Pence transmite ca SUA i vor trage la raspundere pe cei vinovati de asasinarea jurnalistului saudit / Trump spune ca va discuta cu oficialii americani despre concluziile CIA

Statele Unite ii vor trage la raspundere pe cei responsabili de asasinarea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, a declarat sambata vicepresedintele american Mike Pence. La randul sau, presedintele american Donald Trump a declarat ca va discuta sambata cu secretarul de stat Mike Pompeo si cu CIA despre concluziile privind asasinarea lui Khashoggi.

Vicepresedintele american atentioneaza Beijingul: Marea Chinei de Sud nu apartine vreunei natiuni

Marea Chinei de Sud nu apartine vreunei natiuni si navele americane vor continua sa navigheze in conformitate cu legislatia internationala, a declarat vineri vicepresedintele american Mike Pence, citat de Reuters.

Julian Assange, inculpat in secret in Statele Unite

Parchetul federal american a obtinut un act secret de inculpare a lui Julian Assange, fondatorul site-ului WikiLeaks, care a publicat zeci de mii de documente diplomatice si militare americane, relateaza Reuters.

Romania invinsa categoric de Statele Unite

Nationala de rugby a Romaniei a pierdut de o maniera categorica meciul test disputat, sambata, in compania reprezentativei Statelor Unite ale Americii.

Ambasadorul SUA in Moldova: Alegerile parlamentare marcheaza un moment critic pentru relatiile cu Statele Unite

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chisinau, Dereck J. Hogan, sustine ca viitoarele alegeri parlamentare marcheaza un moment critic pentru relatiile bilaterale cu Republica Moldova. Cu acesta mesaj diplomatul a venit in cadrul intrevederilor pe care le-a avut cu liderii unor partide politice din Moldova, transmite IPN.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )