Libnet.ro
UNICEF

18:30

Putin, vazut pe surse la bilantul Parchetului General. Gafa sau clickbait?

Adevărul Adevărul,
Putin, vazut pe surse la bilantul Parchetului General. Gafa sau clickbait?

Site-ul stiripesurse. ro titreaza ca procurorul general Augustin Lazar prezinta raportul de activitate al Ministerului Public in prezenta presedintelui rus Vladimir Putin, informatie neadevarata. continuă pe Adevărul

Augustin Lazar, la bilantul Parchetului General: Cifrele trebuie sa ne puna pe ganduri (VIDEO)

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a prezentat miercuri bilantul pe 2017 al Ministerului Public. in discursul sau, acesta a precizat ca procurorii au avut, anul trecut de solutionat un volum foarte ma.

FARA PRECEDENT! Reactia sefei DNA la bilantul Parchetului General

Bilantul Ministerului Public pe 2017, prezentat miercuri la Cercul Militar National, s-a desfasurat intr-un context conflictual fara precedent. Daca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a refuzat categoric.

VIDEO Bilantul Ministerului Public - Klaus Iohannis: Se incearca in mod fals acreditarea ideii ca procurorii sunt inamicii societatii. Dimpotriva, procurorii sunt de aceeasi parte a baricadei cu cei care vor aplicarea legii / Constitutia nu vorbeste nica

Parchetul General si-a prezentat miercuri, la ora 11, bilantul pe anul 2017. La sedinta de la Cercul Militar au sustinut discursuri procurorul general, Augustin Lazar, si presedintele Klaus Iohannis. Se invoca frecvent articolul din Constitutie care stabileste ca activitatea procuroruilor se desfasoara sub AUTORITATEA Ministerului Justitiei. Sintagma din Constitutie este ca procurorul isi desfasoara activitatea sub AUTORITATEA si in nici un caz in SUBORDINEA Ministrului Justitiei. Este doar o incercare de a slabi independenta procurorilor si de a legitima supunerea lor fata de vointa politicului Fapt inacceptabil! Observam o tot mai mare grija fata de soarta unor inculpati si condamnati penali. Se incearca in mod fals acreditarea ideii ca procurorii sunt inamicii societatii. Dimpotriva, procurorii sunt de aceeasi parte a baricadei cu cei care vor aplicarea legii, iar de partea cealalta se afla cativa indivizi certati cu legea care vor sa decredibilizeze justitia, a declarat Iohannis la sedinta.

Tudorel Toader a facut anuntul: NU va participa la prezentarea bilantului Parchetului General

Parchetul general va prezenta miercuri, la ora 11. 00, raportul de activitate pentru anul 2017. Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat deja ca nu va participa la evenimentul care se va desfasura la.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )