Libnet.ro
UNICEF

16:30

Tudorel Toader a facut anuntul: NU va participa la prezentarea bilantului Parchetului General

B1 B1,
Tudorel Toader a facut anuntul: NU va participa la prezentarea bilantului Parchetului General

Parchetul general va prezenta miercuri, la ora 11. 00, raportul de activitate pentru anul 2017. Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat deja ca nu va participa la evenimentul care se va desfasura la. continuă pe B1

Ce pensie incaseaza ministrul Justitiei, Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a incasat, anul trecut, venituri de 327. 176 de lei din pensii, potrivit propriei declaratii de avere, publicata saptamana trecuta. Asta inseamna o pensie lunara de.

Ce pensie incaseaza ministrul Justitiei, Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a incasat, anul trecut, venituri de 327. 176 de lei din pensii, potrivit propriei declaratii de avere, publicata saptamana trecuta. Asta inseamna o pensie lunara de peste 27. 000 de lei.

Ministrul Justitiei incaseaza o PENSIE COLOSALA: Ce VENITURI anuale are Tudorel Toader(VIDEO)

Ministrul Justitiei nu duce grija zilei de maine. Tudorel Toader incaseaza o pensie colosala, iar pe langa asta, potrivit declaratiei de avere, detine mai multe case, terenuri si masini, informeaza B1 TV.

Tudorel Toader, decizie de ultima ora cu privire la sefa DNA. Ce a hotarat ministrul Justitiei

Tudorel Toader a chemat-o pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, la ministerul Justitiei. Pentru ora 11:00, la sediul ministerului, este programata o sedinta a Comisie nationala a Mecanismului de Cooperare si.

Tudorel Toader a convocat-o pe sefa DNA, Laura Kovesi, la Ministerul Justitiei

Ministrul Tudorel Toader a convocat-o pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, la sediul Ministerului Just.

Liviu Dragnea, sustinere totala pentru Tudorel Toader: Ce spune despre raportul prezentat de ministrul Justitiei(VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea si-a declarat luni sustinerea totala pentru ministrul Justitiei Tudorel Toader, precizand ca raportul in baza caruia acesta a cerut revocarea din functie a sefei DNA nu poate fi.

Dragnea: Am citit raportul ministrului Justitiei privind revocarea sefei DNA. Il sustin pe Tudorel Toader fara ezitare

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca il sustine fara ezitare pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in demersul sau de solicitare a revocarii sefei DNA, afirmand ca raportul acestuia nu poate fi combatut de cineva de buna credinta.

Tudorel Toader: Procedura de evaluare a procurorilor de rang inalt se realizeaza in baza legii si nu a regulamentului CSM

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, scrie sambata, pe pagina sa de Facebook, ca procedura de evaluare a procurorilor de rang inalt se realizeaza in baza legii si nu a regulamentului CSM, in masura in care acesta cuprinde norme contrare legii.

Tudorel Toader ii raspunde procurorului general: Evaluarea procurorilor de rang inalt se face conform legii, nu conform regulamentului CSM

Ministrul Justitiei Tudorel Toader afirma sambata, intr-o postare pe Facebook, ca evaluarea procurorilor de rang inalt se face conform legii, nu conform regulamentului CSM si anunta ca Ministerul Justitiei realizeaza un studiu comparativ privind raportul dintre numarul de magistrati si cel al locuitorilor in statele UE.

Tudorel Toader, O NOUA LOVITURA DEVASTATOARE pentru procurori: Procedura de evaluare

Tudorel Toader a afirmat ca procedura de evaluare a procurorilor de rang inalt se realizeaza in baza legii si nu a regulamentului Consiliului Superior al Magistraturii, in masura in care acesta cuprinde norme.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )