Libnet.ro
UNICEF

16:00

Putin, in vizita oficiala in China, pentru doua zile

România Liberă România Liberă,
Putin, in vizita oficiala in China, pentru doua zile

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ajuns marti, la Shanghai, acolo unde a fost primit de presedintele chinez Xi Jinping. Cei doi presedinti urmeaza sa participe la un forum pe teme de securitate regionala si sa asiste la manevre navale comune in Marea Chinei de Est. Putin va sta doua zile in China Foto: Itar-tass). continuă pe România Liberă

Vladimir Putin, in vizita de stat in China

Presedintele rus Vladimir Putin a inceput marti dimineata, o vizita de stat in China unde participa la un summit de securitate in Asia, informeaza agentia Xinhua. Vizita presedintelui rus are loc la invitatia omologului sau Xi Jinping si vizeaza intarirea relatiilor intre cele doua tari mai ales in domeniul energetic, in timp ce Kremlinul este in plina disputa cu Occidentul pe tema Ucrainei.

Vladimir Putin, in vizita oficiala in China. Premierul rus: Gazele naturale care nu mai merg spre UE ar putea fi reorientate spre China

Vladimir Putin a ajuns marti, la Shanghai, acolo unde a fost primit de presedintele chinez Xi Jinping. Vizita presedintelui rus va dura doua zile, iar cei doi urmeaza sa participe la un forum pe teme de securitate.

Ministra de Externe, Natalia Gherman, pleaca in Germania pentru doua zile

Ministrul Afacerilor Externe, Natalia Gherman, va efectua o vizita in Republica Federala Germania, in perioada 19 20 mai 2014, la invitatia omologului german.

Joe Biden incepe marti o vizita oficiala de doua zile la Bucuresti. Vicepresedintele american va reasigura Romania de sprijinul SUA in criza ucraineana

Vicepresedintele american Joe Biden incepe, marti, o vizita oficiala de doua zile la Bucuresti, ce va fi urmata de o vizita in Cipru. Cu prilejul vizitei, oficialul american va da noi asigurari aliatilor europeni de sprijinul Statelor Unite in ceea ce priveste criza din Ucraina declansata de Rusia, a declarat luni un oficial de rand inalt din cadrul administratiei americane, citat de Reuters. Vizita lui Joe Biden face parte dintr-o serie de alte vizite in state din regiune, ce a inclus Ucraina, tarile baltice si Polonia.

Presedintele Cehiei face o vizita oficiala in Romania

Presedintele Republicii Cehe, Milos Zeman, face o vizita oficiala in Romania, urmand sa se intalneasca la Bucuresti, marti, cu presedintele Traian Basescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )