Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ce au putut sa fure mai multi infractori romani in Belgia. Cum s-a incheiat totul

Playtech Playtech,
Ce au putut sa fure mai multi infractori romani in Belgia. Cum s-a incheiat totul

Pentru desfiintarea unui grup infractional organizat au fost necesare 11 perchezitii la domiciliu. Seful grupului, care actiona in Belgia, Nicusor Rosculet se afla de anul trecut in custodia politiei belgiene. Oamenii legii au extins insa ancheta si la apropiatii infractorului si astfel au descoperit intreaga activitate a grupului. Ce au putut sa fure mai multi . continuă pe Playtech

Trei tineri retinuti in cazul baiatului din Targu Jiu batut de mai multi adolescenti

Trei persoane au fost retinute, miercuri, pentru 24 de ore, in cazul baiatului din Targu Jiu, batut de mai multi tineri, informeaza, un comunicat al Politiei remis presei.

Traseismul face victime. Mai multi primari au ramas fara mandat dupa ce au schimbat partidul

Prefectura Prahova a anuntat ca in ultimele doua saptamani mai multi alesi locali si-au pierdut mandatul ca urmare a inscrierii in alte partide fata de cele pentru care au candidat si au fost votati la alegerile locale din 2016.

O masina a intrat in mai multi copii in fata unei scoli din Londra

Mai multi copii din Londra sunt laspital dupa ce omasina scapata de sub control a ajuns pe trotuar si a lovit in plin grupul de copii. Incidentul a avut loc marti dupa-amiaza. Echipajele.

De ce vor mai multi parinti sa-si mute copiii de la scolile private, la cele de stat, in plina pandemie?

Pandemia a modificat optiunile parintilor privind sistemul de invatamant. Scolile private, mult ravnite si cautate inainte de pandemie nu mai reprezinta pentru multi parinti o varianta viabila, intr-un context economic deja fragil.

Oamenii de afaceri cred ca simplificarea reglementarilor internationale le-ar aduce mai multi bani

Doar 1 din 3 33%) intreprinderi cu afaceri online sunt increzatoare in prezent ca sunt conforme cu standardele de reglementare si mai putin de 1 din 4 24%) sunt sigure ca inteleg ce reglementari ii afecteaza, arata un studiu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )