Libnet.ro
UNICEF

01:05

O masina a intrat in mai multi copii in fata unei scoli din Londra

B1 B1,
O masina a intrat in mai multi copii in fata unei scoli din Londra

Mai multi copii din Londra sunt laspital dupa ce omasina scapata de sub control a ajuns pe trotuar si a lovit in plin grupul de copii. Incidentul a avut loc marti dupa-amiaza. Echipajele. continuă pe B1

Traseismul face victime. Mai multi primari au ramas fara mandat dupa ce au schimbat partidul

Prefectura Prahova a anuntat ca in ultimele doua saptamani mai multi alesi locali si-au pierdut mandatul ca urmare a inscrierii in alte partide fata de cele pentru care au candidat si au fost votati la alegerile locale din 2016.

Mircea Badea a luat 7.500 de lei in doar doua ore. Cum a fost posibil sa castige de 3 ori mai multi bani in 14 zile

Se pare ca Mircea Badeaeste pe val, cand vine vorba de castigurile la pariurile sportive. Recent moderatorul a publicat pe contul sau de facebook ultimele pariuri facute, iar sumele sunt considerabile. Mircea Badea a luat 7. 500 de lei in doar doua ore Dupa cum spune si titlul articolului, se pare ca Mircea Badea a luat .

Pensii 2020. Rasturnare de situatie pentru pensionari. Cum pot primi, de fapt, 40% mai multi bani

Dupa o Motiune de Cenzura esuata, si dupa multe alte scandaluri, s-ar parea ca actualul Guvern PNL poate trece peste orice cu usurinta. Realitatea, insa, este cu totul alta, mai ales cand vine vorba de cel mai sensibil subiect din aceasta perioada, si anume majorarile pensiilor si a alocatiilor. Rasturnare de situatie pentru pensionari Conform .

Incident grav in China: O racheta a explodat in apropierea unei scoli

O racheta care transporta un satelit pe orbita s-a prabusit intr-un sat din China. Incidentul nu a avut victime, iar in urma explozei a aparut un nor portocaliu, in apropiereaunei scoli. China a.

De ce vor mai multi parinti sa-si mute copiii de la scolile private, la cele de stat, in plina pandemie?

Pandemia a modificat optiunile parintilor privind sistemul de invatamant. Scolile private, mult ravnite si cautate inainte de pandemie nu mai reprezinta pentru multi parinti o varianta viabila, intr-un context economic deja fragil.

Oamenii de afaceri cred ca simplificarea reglementarilor internationale le-ar aduce mai multi bani

Doar 1 din 3 33%) intreprinderi cu afaceri online sunt increzatoare in prezent ca sunt conforme cu standardele de reglementare si mai putin de 1 din 4 24%) sunt sigure ca inteleg ce reglementari ii afecteaza, arata un studiu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )