Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ar fi putut rezolva problema traficului din Bucuresti: de ce nu poate fi dat in folosinta podul de 100 de milioane

Playtech Playtech,
Ar fi putut rezolva problema traficului din Bucuresti: de ce nu poate fi dat in folosinta podul de 100 de milioane

Daca mai aveai vreun dubiu legat de modul aberant in care se efectueaza lucrarile de constructie din Bucuresti si din tara, este suficient sa te uiti la un pod de 100 de milioane de lei care este aproape gata, dar nu va fi dat in folosinta. La capitolul doar romanii se pot lauda cu o . continuă pe Playtech

Universitatea din Bucuresti are un nou presedinte al Senatului Claudiu Buglea a castigat in fata rectorului Mircea Dumitru UPDATE

Universitatea din Bucuresti are de miercuri un nou presedinte al Senatului in persoana lui Claudiu Buglea, prodecan si conferentiar la Facultatea de Drept. Buglea a castigat in fata rectorului Mircea Dumitru, care a candidat pentru postul de presedinte al Senatului Universitatii. Pana acum, functia de presedinte al Senatului a fost detinuta de Marian Preda, care in prezent candideaza pentru pozitia de rector.

Mircea Dumitru a pierdut cursa pentru sefia Senatului Universitatii din Bucuresti, in fata prodecanului Facultatii de Drept, Paul Buglea

Mircea Dumitru,actualul rector al Universitatii din Bucuresti, a pierdut cursa pentru sefia Senatului Universitatii din Bucuresti, in fata lui Claudiu Paul Buglea, prodecanulFacultatii de.

Cati bani cheltuie Firea pentru Targul de Craciun din Bucuresti

Targul de Craciun din Bucuresti va fi organizat si anul acesta in Piata Constitutiei. Ce e diferit insa fata de ultimii ani? Bugetul pe care-l acorda Primaria Capitalei condusa de.

Clubul favorit al manelistilor din Bucuresti devine supermarket

Un celebru club din Bucuresti va deveni supermarket, informeaza Ziarul Financiar. Clubul Bellagio, localul de pe Soseaua Stefan cel Mare din Bucuresti, cunoscut ca fiind localul preferat al cantaretilor.

Cum ar putea fi rezolvata problema supra-aglomerarii din scoli Monica Anisie, ministrul Educatiei: infiintarea consortiilor scolare ar putea fi solutia cea mai buna INTERVIU VIDEO

O solutie pentru rezolvarea problemei supra-aglomerarii scolilor din Romania ar putea fi realizarea unor consortii scolare. Ar insemna ca unele scoli sa se uneasca si sa-si imparta spatiile libere, a explicat ministrul Educatiei Monica Anisie intr-un interviu pentru HotNews. ro. Ministrul arata ca astfel, scolile nu ar mai fi nevoite sa organizeze cursurile in doua sau trei schimburi, cum se intampla in prezent. Interviul integral cu Monica Anisie poate fi citit aici: Educatia, in viziunea noului ministru, Monica Anisie: Cand luam o decizie, sa ne punem intrebarea ce este mai bun pentru elev Copiii trebuie sa aiba timp si de joaca, sa citeasca o carte, sa faca un sport INTERVIU INTEGRAL.

Alin iesise aseara la o tigara in fata blocului, pe un bulevard din Bucuresti, cand a zarit o creatura stranie venind spre el: E in libertate prin oras!

Un bucurestean a avut parte de o surpriza de proportii asearacand se plimba pe un bulevard mare din Capitala, la doi pasi de centrul orasului. Alin a putut zari o vulpe de toata frumusetea care.

Imagini INEDITE: O VULPE se plimba nestingherita pe strazile din Bucuresti (VIDEO)

Imagini inedite surprinse noapte trecuta in centrul capitalei. O vulpe a fost filmata in timp ce se plimba nestingherita pe strazile din oras. Cum a ajuns animalul pe strazi ramane deocamdata un mister si.

Vietnamezii veniti la munca in Romania se omoara intre ei. Ucigasul din Bucuresti a fost prins

Cetateanul vietnamez care a omorat un conational intr-un centru de cazare a muncitorilor din Bucures.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )