Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cati bani cheltuie Firea pentru Targul de Craciun din Bucuresti

Playtech Playtech,
Cati bani cheltuie Firea pentru Targul de Craciun din Bucuresti

Targul de Craciun din Bucuresti va fi organizat si anul acesta in Piata Constitutiei. Ce e diferit insa fata de ultimii ani? Bugetul pe care-l acorda Primaria Capitalei condusa de. continuă pe Playtech

GABRIELA FIREA DESPRE TARGUL DE CRACIUN: Este nedemn sa transformi o astfel de manifestare intr-o tema politica

Primarul general Gabriela Firea a transmis dupa ce a fost acuzata ca organizeaza cel mai scump targ de Craciun, ca este nedemn sa transformi o astfel de manifestare intr-o tema politica si anunta ca toate cheltuielile legate de organizarea evenimentelor vor fi facute publice.

Gabriela Firea organizeaza cel mai scump targ de Craciun din ultimii ani!. Suma uriasa la care se ridica pregatirile

Targul de Craciun organizat de Primaria Municipiului Bucuresti in acest an va fi cel mai scump din ultimii patru ani, anunta USR Bucuresti intr-o postare pe Facebook. Achizitiile pe care le deruleaza municipalitatea se ridica la 5,6 milioane de lei, dar suma va creste pe masura ce ne apropiem de luna decembrie. USR Bucuresti: Gabriela .

Firea despre Targul de Craciun:Nu e mai scump ca in alti ani!

Primarul general Gabriela Firea a transmis, luni seara, dupa ce a fost acuzata ca organizeaza cel ma.

USR o acuza pe Gabriela Firea ca organizeaza cel mai scump Targ de Craciun din ultimii 4 ani

USR Bucuresti o acuza pe Gabriela Firea ca organizeaza cel mai scump Targ de Craciun din ultimii patru ani si, foarte probabil, cel mai scump din istoria Bucurestiul, fiind in derulare achizitii in valoare de 1,2 milioane de lei la care se adauga onorariile artistilor.

Cati bani castiga Andreea Mantea la Kanal D. Suma este colosala

Andreea Mantea este una dintre cele mai indragite vedete ale postului de televiziune Kanal D. Prezinta emisiunea Puterea Dragostei, dar si Se Striga Darul, alaturi de colegul Mihai Mitoseru. Pentru aparitiile televizate castiga o suma impresionanta de bani, la care alte vedete nici macar nu viseaza. Andreea Mantea primeste 8. 000 de euro pentru aparitiile de .

Cati bani face Connect-R din muzica. Sumele sunt fabuloase si greu de ascuns

Connect-R a devenit cunoscut dupa cateva piese cantate alaturi de bunul sau prieten Alex Velea. De atunci, multe s-au schimbat, dar cariera amandurora parca a luat-o la goana. Cu ce sume a ajuns sa fie platit acesta pentru concerte? Connect-R face o avere din cantat Connect-R a ajuns sa castige extrem de bine. Dupa muncasi .

Cati bani a vrut Mihaela Radulescu pentru a poza in Playboy. De ce nu a mai aparut Andreea Marin

Multe persoane publice din showbiz-ul de astazi au devenit cunoscute dupa ce si-au etalat formele in Playboy. Iata cat a cerut Mihaela Radulescu pentru doar o fotografie in publicatia fierbinte si de ce nu a mai aparut Andreea Marin! Cat a cerut Mihaela Radulescu pentru o poza in Playboy? Fostul director editorial Playboy a dezvaluit, .

Impozitul auto, mai scump in 2020. Cum calculezi exact, in functie de motor, cati bani vei plati

Impozitul auto va fi mai scump in anul 2020. Unii dintre soferi vor plati mai mult, in functie de anumite categorii de motorizari. Cum calculezi cati bani vei achita? Impozitul auto, mai scump in 2020 Din anul 2020, proprietarii de masini cu motoare puternice sunt penalizati si vor fi nevoiti sa scoata din buzunat mai .

Cu ce se ocupa astazi Elena, fosta nora a Vioricai Dancila. Cati bani i-au ramas dupa divortul de Victor

Elena a divortat de fiul Vioricai Dancila cu care s-a maritat in anul 2016. Ce s-a ales cu aceasta dupa divortul de Victor? Iata cu ce bani a ramas si care a fost ascensiunea sa pe partea profesionala! Cu ce se ocupa Elena, fosta nora a Vioricai Dancila? Elena si Victor au avut o casnicie .

Cati bani castiga Gica Hagi de pe urma lui Ianis. Sumele care raman in familia Regelui

A calcat bine pe umerle tatalui si va ajunge mult mai bun decat el, spun unii suporteri. Iata cum se impart castigurile in familie si cat ia Giga Hagi de pe urma lui Ianis? Ce sume castiga Giga Hagi de pe urma lui Ianis? Ianis are doar 21 de ani si a ajuns sa fie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )