Libnet.ro
UNICEF

09:00

PwC: Statele din Europa Centrala si de Est au nevoie de 615 de miliarde de euro pentru proiecte de infrastructura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PwC: Statele din Europa Centrala si de Est au nevoie de 615 de miliarde de euro pentru proiecte de infrastructura

Necesarul de finantare a investitiilor in infrastructura pentru statele din Europa Centrala si de Est ramane foarte ridicat, regiunea avand nevoie de 615 miliarde de euro pana in 2025, arata un raport realizat de firma de consultanta PwC si de Atlantic Council. continuă pe Ziarul Bursa

PwC: Statele din ECE au nevoie de 615 miliarde de euro pentru a-si finanta proiectele de infrastructura pana in 2025

Statele din Europa Centrala si de Est ECE) au nevoie de 615 miliarde de euro pentru a-si finanta proiectele de infrastructura pana in 2025. Romania, indeosebi, are nevoie de investitii masive pentru imbunatatirea infrastructurii de transport, avand in.

China, dornica de colaborare cu tarile din Europa Centrala si de Est

China intentioneaza sa isi dezvolte cooperarea economica cu tarile din Europa Centrala si de Est, ca parte a initiativei Belt and Road,o incercare a Beijingului de a reface Drumul Matasii, a sustinut Liu Yunshan, membru al Comitetului Permanent al Biroului Politic al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez care a participat laDialogul Partidelor Politice China-Europa Centrala si de Est 2017,eveniment desfasurat recent la Bucuresti.

Romania, printre cele mai slabe pozitii din UE la calitatea infrastructurii. 615 miliarde de euro, necesarul de finantare al statelor din Europa Centrala si de Est

Romania inregistreaza unul dintre cele mai scazute scoruri din Uniunea Europeana in ceea ce priveste calitatea infrastructurii, de 3,61, in vreme ce media tarilor UE 15 este de 5,65, iar media statelor din ECE este de 4,02, arata Indexul Competitivitatii Globale publicat de Forumul Economic Mondial, care precizeaza ca statele din Europa Centrala si de Est au nevoie de 615 miliarde euro pana in 2025 pentru finantarea acestor investitii.

NEPI a incheiat fuziunea cu Rockcastle si devine cel mai mare investitor listat din Europa Centrala si de Est

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments NEPI), unul dintre cei mai mari jucatori din piata imobiliara romaneasca, a anuntat ca a incheiat fuziunea cu alt mare fond imobiliar sud-african, Rockcastle Global Real Estate Company.

Alaturi de liderii din Europa de Est, Netanyahu ataca UE pentru pozitia lipsita de sens fata de Israel: Nu slabiti o tara occidentala care impiedica un alt aflux de migranti spre Europa

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a acuzat miercuri cerintele lipsite de sens ale Uniunii Europene fata de Israel laudand in acelasi timp, la Budapesta, liderii din Europa de Est care sustin tara sa in fata criticilor UE, scrie AFP.

NEPI Rockcastle devine cel mai mare proprietar de spatii comerciale din Europa Centrala de Est. Portofoliul companiei, evaluat la 4 MLD. euro

New Europe Property Investments Plc NEPI) si Rockcastle Global Real Estate Company Limited Rockcastle) au au incheiat procesul de fuziune, proces care a creat cel mai mare investitor imobiliar din Europa Centrala si de Est si o companie aflata in top.

Peste 3 milioane de Mercedes-uri diesel din Europa vor primi un update software, care le va scadea nivelul de emisii

Constructorul german de automobile intentioneaza sa demareze o campanie extrem de ambitioasa. Aceasta va debuta in saptamanile urmatoare si va viza peste 3 milioane de masini diesel din Europa.

Wizz Air nu mai taxeaza bagajul mare de mana, din 29 octombrie

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low cost din Europa Centrala si de Est, a anuntat, ieri, ca, incepand cu data de 29 octombrie 2017, nu va mai percepe un tarif aditional pentru bagajul mare de mana adus la bordul aeronavelor sale, pe oricare dintre zborurile companiei.

Alaturi de liderii din grupul de la Visegrad, Netanyahu ataca UE pentru pozitia lipsita de sens fata de Israel: Nu slabiti o tara occidentala care impiedica un alt aflux de migranti spre Europa

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a acuzat miercuri cerintele lipsite de sens ale Uniunii Europene fata de Israel laudand in acelasi timp, la Budapesta, liderii din Europa de Est care sustin tara sa in fata criticilor UE, scrie AFP. In discutiile de miercuri cu omologii sai ungar, polonez, ceh si slovac care formeaza Grupul de la Visegrad), premierul a criticat dur UE pentru atitudinea sa fata de Israel, potrivit afirmatiilor sale retransmise aparent din greseala in afara salii in care avea loc intalnirea.

Ministru al Apararii: Rusia si Belarus pregatesc exercitii militare, la care vor participa aproape 13.000 de militari. Initiativa vine in contextul manevrelor NATO in Europa de Est

Aproximativ 13. 000 de militari din Rusia si Belarus vor participa, in luna septembrie, la un exercitiu comun, in contextul in care autoritatile de la Kremlin au denuntat manevrele militare organizate de NATO in Europa de Est.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )