Libnet.ro
UNICEF

18:00

QA: Om din preajma lui Dan Condrea, acuzat de legaturi cu SIE

Antena3 Antena3,
QA: Om din preajma lui Dan Condrea, acuzat de legaturi cu SIE

Alessandra Stoicescu a amintit, sambata seara, la QA, de la Antena 3, de cazul Miron Panaitescu, om apropiat lui Dan Condrea, despre care presa a scris ca ar fi un paravan al serviciilor. Miron Panaitesc. continuă pe Antena3

Fost ofiter SRI: Moartea lui Dan Condrea, o regie in doua scopuri. Doi generali SRI locuiesc langa locul accidentului

Fostul ofiter SRI Daniel Savu, in prezent membru in Comisia parlamentara de control a SRI, a afirmat la QA ca moartea lui Dan Condrea pare o regie in doua.

Care e legatura lui Dan Condrea cu drama din Colectiv. Imagini nedifuzate vreodata cu seful Hexi Pharma - VIDEO

Putini stiu ca Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, era un mare iubitor al muzicii rock, ba chiar in timpul sau liber alegea sa se relaxeze pe scena, scrie spynews. ro. Dan Condrea a cantat.

Misterul mortii lui Dan Condrea se adanceste. Noi informatii schimba datele problemei. Se mai ia in calcul varianta sinuciderii?

Desi timp de doua zile decesul lui Dan Condrea era privit ca un gest de sinucidere, noile date si declaratiile martorului cheie schimba oarecum datele problemei. Anchetatorii nu exclud inca nicio ipoteza. Partenera de viata a lui Dan Condrea ar putea ajunge, joi, la Parchetul General.

FOTO Moartea patronului Hexi Pharma. Martor: Nu i-am vazut fata, dar i-am gasit actele in iarba. Dan Condrea, inmormantat miercuri

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, va fi inmormantat miercuri. La cateva zile de la accidentul in care si-a pierdut viata omul de afaceri, femeia care a fost depasita in trafic de acesta, a povestit ca a observat momentul in care Dan Condrea a parasit carosabilul, dar nu a vazut cand masina condusa de acesta s-a oprit in pom. Martorul Gabriela Monica marturiseste pe Facebook ca ea a fost prima care s-a oprit la locul accidentului.

Afacerile lui Dan Condrea s-au mutat in instanta. Sute de angajati, ramasi pe drumuri!

Afacerile lui Dan Condrea s-au mutat din spitale, in instanta. Cu sau fara patronul Hexi Pharma, procurorii merg mai departe cu ancheta. insa pana la gasirea vinovatilor, firmele lui Condrea.

Audierile in dosarul Hexi Pharma si in cel al mortii omului de afaceri Dan Condrea continua

Parchetul General va face si vineri audieri atat in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale dar si in cel al decesului patronului companiei Dan Condrea. procurorii asteapta angajati ai fimrmei care a livrat biocite in sp .

Noi detalii ies la iveala in scandalul Hexi Pharma: Dan Condrea, marturisiri despre dezinfectanti, chiar inaintea mortii

Scandalul Hexi Pharma scoate la lumina mai multe detalii, printre care si faptul ca Dan Condrea a vorbit cu angajatii sai chiar inaintea mortii, potrivit stiripesurse. ro. Patronul firmei Hexi Pharma Dan.

Fosta sotie a lui Dan Condrea: El a fost agent SIE si era filat de Serviciu si de CIA

Fosta sotie a lui Dan Condrea, Laura Condrea, a declarat joi ca fostul patron al Hexi Pharma era agent al Serviciului de Informtii Externe SIE), iar din acest motiv el era filat de SIE si de CIA. Mai mult, femeia a declarat ca un alt motiv pentru care acestia erau monitorizati era ca tatal ei a fost ofiter militar.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, dezvaluiri despre legaturile patronului Hexi Pharma cu SIE

ACTUALIZARE 19:48 Dincu, despre decesul lui Condrea: Nu cred in scenarii, astept o varianta rationala, cu probe Vicepremierul Vasile Dincu a afirmat astazi ca ipotezele vehiculate in cazul decesului patronului Hexi Pharma sunt mai degraba scenarii care nu au legatura cu realitatea si a punctat ca nu crede in acestea. --------- Fosta sotie a lui Dan Condrea s-a prezentat in aceasta dimineata la Tribunalul Bucuresti, dupa ce a contestat programul de vizitare pentru copil. Dupa divortul celor doi, copilul a fost luat de patronul Hexi Pharma, iar fosta sotie trebuia sa respecte un program de vizitare bine stabilit de judecatori, transmit televiziunile de stiri.

Dan Condrea a fost inmormantat: Masurile de securitate, demne de un scenariu de film (VIDEO)

Dan Condrea a fost inmormantat miercuri. Trupul neinsufletit al patronului Hexi Pharma a fost ingropat in Cimitirul Sfanta Vineri. Condrea a avut parte de slujba religioasa intrucat nu este clar daca s-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )