Libnet.ro
UNICEF

09:15

Qatar Airways devine prima companie aeriana din lume care va avea paturi duble la clasa business

Antena3 Antena3,
Qatar Airways devine prima companie aeriana din lume care va avea paturi duble la clasa business

Qatar Airways devine prima companie aeriana din lume care va avea paturi duble la clasa business. Potrivit Daily Mail, Qsuite permite pasagerilor sa incline doua locuri medii intr-un pat complet plat. continuă pe Antena3

Cine e si ce face toata ziua cea mai iN VARSTA persoana din lume (VIDEO)

Japoneza Nabi Tajima, avand varsta de 117 ani si 45 de zile, a fost recunoscuta luni cea mai varstnica femeie din lume, dupadecesul vineri al jamaicanei Violet Brown, tot in.

Este cel mai sanatos aliment din lume! Sigur nu ai stiut asta

Curmalele au o valoare nutritionala foarte mare si poseda numeroase efecte sanatoase, asa ca multi oameni le considera a fi cel mai sanatos aliment din lume. Aceste fructe sunt de mare ajutor in mai.

Cele mai frumoase tari din lume: de ce trebuie sa le descoperi si tu

Cele mai frumoase tari din lume au fost dezvaluite de publicatia de travel Rough Guides , in urma voturilor turistilor internationali. Iata de ce merita sa le descoperi si tu, mai ales ca cea mai apreciata destinatie se afla in Europa.

Prima fotografie color din lume. Cum a fost facuta si ce reprezenta ea

Ceea ce la prima privire ar parea imaginea banala a unei funde din stofa in carouri a reprezentat un moment crucial in dezvoltarea fotografiei color si sta la baza pozelor pe care le facem astazi.

Insula Bali, una dintre cele mai renumite destinatii turistice din lume, este lovita de o eruptie vulcanica. Romanii sunt sfatuiti sa evite Indonezia

Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis, marti, o avertizare de calatorie pentru Indonezia, dupa ce vulcanul Agung, din insula Bali, a erupt.

VIDEO+FOTO Insula Bali, una dintre cele mai renumite destinatii turistice din lume, este lovita de o eruptie vulcanica. Romanii sunt sfatuiti sa evite Indonezia

Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis, marti, o avertizare de calatorie pentru Indonezia, dupa ce vulcanul Agung, din insula Bali, a erupt.

Unul dintre cei mai spectaculosi vulcani din lume a erupt. Avertisment de ultima ora de la MAE

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Indonezia ca, luni seara, vulcanul Agung din insula Bali a erupt, ia.

Monitorul Oficial al Romaniei in limba maghiara, cea mai costisitoare publicatie din lume

Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I Romania Hivatalos Kozlonye), in traducere, in limba maghiara, este, pe de o parte, publicatia cu cel mai mic tiraj pe editie si anual din Ro.

Faze tari: Mai multe texte scrise in limbi disparute au fost descoperite in cea mai veche biblioteca din lume; Politistii britanici au arestat o lebada. Infractiunea comisa de inaripata; Acte de bravura pe Crucea Caraiman

Cercetatorii au descoperit o exoplaneta extrem de stranie si intunecata. Un nou studiu a gasit ca cea mai mare parte din lumina care ajunge pe planeta nu este reflectata, facand ca gigantul gazos sa apara. China: Un templu budist de 2. 000 de tone a fost deplasat cu 30 de metri. Cladirea principala a unui templu budist cu o vechime de 135 de ani, aflat in Shanghai, a fost deplasata pe o distanta de 30 de metri pentru a.

BREXIT: Sondajele preconizeaza ca Londra va ramane cel mai mare centru financiar din lume

Londra ramane cel mai atractiv centru financiar de pe mapamond, depasind New York-ul din punct de vedere al atractivitati financiare, chiar daca statul britanic va parasi Uniunea Europeana, potrivit unui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )