Libnet.ro
UNICEF

06:00

Unul dintre cei mai spectaculosi vulcani din lume a erupt. Avertisment de ultima ora de la MAE

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai spectaculosi vulcani din lume a erupt. Avertisment de ultima ora de la MAE

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Indonezia ca, luni seara, vulcanul Agung din insula Bali a erupt, ia. continuă pe Antena3

Este cel mai sanatos aliment din lume! Sigur nu ai stiut asta

Curmalele au o valoare nutritionala foarte mare si poseda numeroase efecte sanatoase, asa ca multi oameni le considera a fi cel mai sanatos aliment din lume. Aceste fructe sunt de mare ajutor in mai.

Cele mai frumoase tari din lume: de ce trebuie sa le descoperi si tu

Cele mai frumoase tari din lume au fost dezvaluite de publicatia de travel Rough Guides , in urma voturilor turistilor internationali. Iata de ce merita sa le descoperi si tu, mai ales ca cea mai apreciata destinatie se afla in Europa.

Faze tari: Mai multe texte scrise in limbi disparute au fost descoperite in cea mai veche biblioteca din lume; Politistii britanici au arestat o lebada. Infractiunea comisa de inaripata; Acte de bravura pe Crucea Caraiman

Cercetatorii au descoperit o exoplaneta extrem de stranie si intunecata. Un nou studiu a gasit ca cea mai mare parte din lumina care ajunge pe planeta nu este reflectata, facand ca gigantul gazos sa apara. China: Un templu budist de 2. 000 de tone a fost deplasat cu 30 de metri. Cladirea principala a unui templu budist cu o vechime de 135 de ani, aflat in Shanghai, a fost deplasata pe o distanta de 30 de metri pentru a.

Monitorul Oficial al Romaniei in limba maghiara, cea mai costisitoare publicatie din lume

Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I Romania Hivatalos Kozlonye), in traducere, in limba maghiara, este, pe de o parte, publicatia cu cel mai mic tiraj pe editie si anual din Ro.

Nicolas Maduro se considera Stalin al Caraibelor

Presedintele venezuelean Nicolas Maduro s-a laudat ca seamana cu fostul lider sovietic Iosif Visarionici Stalin, considerat drept unul dintre cei mai sangerosi dictatori din istorie.

Ioan Clamparu, considerat unul dintre cei mai periculosi traficanti de fiinte umane, a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare

Ioan Clamparu, considerat unul dintre cei mai periculosi traficanti de fiinte umane, a fost condamnat luni de Tribunalul Alba la 25 de ani de inchisoare si o amenda de 50. 000 de lei, in urma contopirii.

Cine e si ce face toata ziua cea mai iN VARSTA persoana din lume (VIDEO)

Japoneza Nabi Tajima, avand varsta de 117 ani si 45 de zile, a fost recunoscuta luni cea mai varstnica femeie din lume, dupadecesul vineri al jamaicanei Violet Brown, tot in.

Cele mai importante elemente in formarea unei minti de geniu:rezultatele unui studiu de 45 de ani care a analizat cei mai inteligenti copii

Un studiu inceput in anul 1971, Study of Mathematically Precocious Youth, si care a analizat 5000 dintre cei mai inteligenti copii din America a dezvaluit care sunt momentele cheie in formarea unei minti stralucite.

Cine este, in prezent, cea mai varstnica persoana din lume VIDEO

Japoneza Nabi Tajima, in varsta de 117 ani si 45 de zile, din insula Kikai, a fost recunoscuta luni drept cea mai varstnica femeie din lume, dupa ce vineri, decesul de vineri al jamaicanei Violet Brown, tot in varsta de 117 ani.

HORATIU MALAELE nu poate sta departe de public. Marele actor revine in cel mai nou spectacol de comedie, EDITIE SPECIALA (P)

Duminica, 24 septembrie, iubitorii de spectacole din capitala vor lua parte la o noua intalnire memorabila cu unul dintre cei mai indragiti actori de comedie din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )