Libnet.ro
UNICEF

17:00

Romania va avea cea mai mare rata de crestere intre 2016-2018

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania va avea cea mai mare rata de crestere intre 2016-2018

Tara noastra va avea cea mai mare rata de crestere in perioada 2016-2018, cresterea PIB-ului Romaniei fiind estimata la minimum 4,5% in 2016, inainte de o scadere la 3,3% intre 2017-2018, se arata in studiul Deloitte CE Banking Outlook, trimis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Romania a inregistrat cea mai mare reducere din UE a pretului benzinei in ultimii doi ani

ACTUALIZARE 10:27 Consiliul Concurentei a demarat in primul semestru al anului 7 investigatii privind posibile incalcari ale legislatiei Consiliul Concurentei a demarat in primul semestru al anului un numar de 7 investigatii privind posibile incalcari ale legislatiei de concurenta si a finalizat alte 7 anchete incepute anterior, potrivit raportului Mediul concurential romanesc - evolutii in sectoare esentiale 2016, trimis redactiei. ----- Romania a inregistrat cea mai mare reducere din Uniunea Europeana la pretul benzinei la pompa, de 23,7%, de la mijlocul anului 2014 si pana in luna iulie a acestui an, in timp ce pretul motorinei s-a redus cu 23,48%, fiind a treia cea mai mare ieftinire din UE de in perioada analizata, pe fondul scaderii preturilor la petrol la nivel international, potrivit unui raport prezentat astazi de Consiliul Concurentei.

Cine incaseaza cea mai mare pensie din Romania. Pensionarul primeste 8.000 de euro, lunar, din partea statului

Cea mai mare pensie din Romania este incasata de fostul sef al Penitenciarului Colibasi Gheorghe Balasoiu. Pensionarul primeste, lunar, 34. 000 de lei din partea statului, adica, aproximativ 8. 000 de euro.

Grupul Pro are cresteri de venituri de la un an la altul: Romania, a doua cea mai profitabila tara din grupul CME

Romania, prin grupul Pro TV, aduce venituri consistente pentru Central European Media Enterprises CME), dupa ce compania-mama a televiziunii din Romania a dezvaluit bilantul pentru trimestrul al treilea al acestui an.

Cel mai mare telescop din spatiu va fi construit de roboti

Comunitatea stiintifica a propus ideea unui nou observator spatial, care va deveni cel mai mare telescop construit vreodata. Oamenii de stiinta vor sa construiasca un telescop a carui oglinda principala va avea un diametru de 100 de metri. O asemenea dimensiune va face oglinda noului telescop sa fie de 40 de ori mai mare decat [].

Expertii rusi avertizeaza ca populatia chineza ar putea deveni al doilea cel mai mare grup etnic din Rusia: Numarul somerilor din China este mai mare decat intreaga populatie a Rusiei

Expertii rusi se asteapta ca pana in 2050, populatia chineza sa devina al doilea cel mai mare grup etnic din Rusia, a declarat Zhanna Zayonchkovskaya.

Cea mai simpla reteta de mancare de ciuperci

Cea mai simpla reteta de mancare de ciuperci se afla la noi in familie de generatii. Este pe cat de simplu, pe atat de aromat. Poate fi mancata ca atare, dar, desigur, poate fi servita si ca garnitura langa o friptura. Cea mai simpla reteta de mancare de ciuperci este acel gen de reteta care nu se invecheste niciodata.

Cea mai rapida masina pe doua roti din lume, echipata de Nokian Tyres si Vianor

Divizia de dezvoltare de produse a Nokian Tyres, echipa de mecanici profesionisti a Vianor si renumitul pilot cascador Vesa Kivimaki si-au unit fortele pentru a stabili un nou record mondial. Cea mai rapida masina pe doua roti din intreaga lume a atins 186. 269 km/h 115. 742 mph), fiind echipata cu anvelope Nokian Tyres produse cu tehnologia Aramid Sidewall. Recordul mondial a fost masurat la data de 31 august 2016 pe aeroportul din Seinajoki, Finlanda.

FOTOGALERIE Asa arata noul MINI Countryman, semnificativ mai mare. Pe strazi din februarie 2017

Noul MINI Countryman a fost prezentat oficial, online, cel mai mare model al marcii premium britanice avand acum si o versiune hibrida reincarcabila la priza ce poate rula pur electric pana la 40 km. A doua generatie MINI Countryman are la baza o platforma noua aceea din care deriva toate modelele BMW si MINI cu tractiune pe rotile din fata, platforma capabila sa suporte si tractiune integrala, denumita ALL4 in cazul MINI.

Cel mai mare vis al unui om al strazii: Sa fiu angajat. Sa fiu si eu imbracat frumos, sa am casa mea

David este un om fara adapost care a crescut printre orfelinate. Cel mai mare vis al lui este sa aiba un loc de munca si haine frumoase.

UPDATE Scenarii ale strategiei energetice: Rolul gazelor in mixul energetic ar putea creste, iar cel al carbunelor ar urma sa scada, ceea ce inseamna o dependenta mai mare de Rusia, iar biomasa va avea o pondere nesemnificativa

Ministerul Energiei a prezentat in cadrul unei conferinte pe teme energetice patru scenarii de strategie energetica. Interesant este ca in toate aceste scenarii, gazele naturale vor avea un rol important, fiind prevazute cresteri in mixul energetic. Problema este ca productia de gaze onshore se va reduce, iar rezervele din Marea Neagra sunt limitate, ceea ce ar putea insemna pentru sustinerea acelui rol important in mixul energetic, o crestere a dependentei de gazele rusesti. Si pentru noi a fost un mare semmnal de alarma cresterea gazelor in mix, dar avem un scenariu optim care ne reduce acea dependenta. In niciun caz nu dorim sa ajungem dependenti, a declarat Corina Popescu, secretar de stat in Ministerul Energiei. UPDATE Radu Dudau, consilier al ministrului energiei, spune intr-un punct de vedere transmis HotNews. ro ca nu sunt motive de ingrijorare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )