Libnet.ro
UNICEF

22:45

Rabinul Wasserman, apel catre Iohannis si Dancila: Consens pentru numirea ambasadorului in Israel

România Liberă România Liberă,
Rabinul Wasserman, apel catre Iohannis si Dancila: Consens pentru numirea ambasadorului in Israel

Rabinul Comunitatii Originarilor din Romania, Josef Wasserman, a facut un apel catre presedintele Kl. continuă pe România Liberă

Ramona Ioana Bruynseels, scrisoare deschisa catre Iohannis, Dancila si AEP: Ati mimat preocuparea pentru dreptul diasporei de a vota!

Candidatul umanist la Presedintia Romaniei, Ramona Ioana Bruynseels, taxeaza modul in care autoritatile pregatesc procesul de votare al romanilor din strainatate, printr-o scrisoare deschisa adresata.

Premierul Dancila, apel catre presedintele Iohannis: Sa nu mai refuze ministrii fara temei. Astept raspunsul sau privind propunerile de interimari la Energie, Mediu si relatia cu Parlamentul

Premierul Viorica Dancila a lansat, marti, un apel catre presedintele Iohannis, cerandu-i sa nu se mai ambitioneze sa refuze ministrii fara temei. Acestea fiind spuse, sefa Guvernului asteapta un.

Apel catre lichele: Dupa 30 de ani, afara cu SECURISTII

Apel catre lichele si lichelele care stau in umbra: Va cer sa va retrageti din batalia pentru Presed.

Apel catre lichele: Dupa 30 de ani, afara cu SECURISTII

Apel catre lichele si lichelele care stau in umbra: Va cer sa va retrageti din batalia pentru Presed.

Eugen Tomac (PMP), apel catre Opozitie: Trebuie sa adoptam proiectul privind alegerea primarului in doua tururi. Este un semnal pe care romanii il asteapta

Partidul Miscarea Populara PMP) face un apel catre parlamentarii Opozitiei sa sustina rediscutarea si adoptarea in Parlament a proiectului de lege privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, a.

Dancila inca asteapta un raspuns de la presedinte in privinta celor trei portofolii de interimari: Fac un apel catre domnul Iohannis sa nu se mai ambitioneze sa refuze ministrii fara temei

Viorica Dancila a spus marti ca asteapta de la Klaus Iohannis un raspuns privind ministrii interimari de pe posturile parasite de ALDE, premierul facand apel la presedinte sa nu se mai ambitioneze sa refuze ministrii fara temei.

Lider ALDE: Miroase de la o posta blatul Iohannis - Dancila la prezidentiale

Liderul ALDE Dambovita spune ca strategia lui Klaus Iohannis, prin prisma atacurilor la premierul Dancila, si implicit la Guvern, este de fapt o metoda prin care polarizeaza dezbaterea publica cu lupta.

Viorica Dancila, mesaj pentru Diaspora: Am cerut AEP sa extinda termenul pentru inscrierea romanilor din strainatate in Registrul electoral

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca a cerut Autoritatii Electorale Permanente sa extinda termenul pentru inscrierea romanilor din strainatate in Registrul electoral, pentru a creste numarul celor ca.

ADMINISTRATIA LOCALA PUNE PRESIUNE PE CABINETUL DANCILA Ultimatum pentru adoptarea bugetului de stat

Consiliile judetene, toate cele 109 municipii si comunele din Romania cer Guvernului sa aprobe, conform legii, bugetul pentru anul 2020 pana la finalul aces-tui an, se arata intr-un comunicat de presa remis Redactiei de Asociatia Municipiilor din Romania AMR).

Klaus Iohannis, mesaj dur pentru PSD: Asa arata o guvernare esuata

Klaus Iohannis a transmis un mesaj dur pentru cei din Guvern, reprosandu-leca nu si-au asumat responsabilitatea pentru a rezolva lucrurile cu adevarat importante. in continuare, ma refer la un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )