Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rabla 2014, ghid de informatii si noutati

Hotnews Hotnews,
 Rabla 2014, ghid de informatii si noutati

Principala noutate pe care o aduce Programul Rabla in acest an probabil ultimul in care se va tine este legata de modul acordare a tichetelor, care vor fi electronice si au scopul de a inlesni producedura de casare si achizitie a unei masini noi. In total sunt disponibile 20. 000 de e-tichete, iar din vineri, 21 martie, a fost publicat in Monitorul Oficial ordinul de aprobare a ghidului de finantare al Rabla 2014 denumit oficial Programul de Stimulare a Innoirii Parcului Auto National. Iata un mic ghid cu noutati si informatii utile. continuă pe Hotnews

Producatorii si distribuitorii de autoturisme se pot inscrie de astazi in programul Rabla 2014

Producatorii, importatorii si distribuitorii de autoturisme pot depune, incepand de astazi, dosarele pentru validarea in progamul Rabla, in acest an fiind alocate 17. 000 de tichete pentru persoane fizice si 3. 000 pentru persoane juridice si institutii publice.

Business B1 la zi: Reguli noi pentru programul Rabla 2014 (VIDEO)

Distributia tichetelor Rabla nu se va mai face pe judete in functia de vechimea parcului auto din fiecare unitate teritoriala, ci in functie de cerere, tichetele electronice urmand sa fie extrase dintr-o baza.

Start pentru 'Rabla 2014': care sunt conditiile de participare

Producatorii, importatorii si distribuitorii de autoturisme pot depune, incepand de luni, dosarele pentru validarea in progamul Rabla, in acest an fiind alocate 17. 000 de tichete pentru persoane fizice si 3. 000 pentru persoane juridice si.

Programul Rabla 2014: inscrieri intre 24 si 28 martie

Sesiunea pentru depunerea si validarea dosarelor producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de autovehicule care doresc sa se inscrie in Programul Rabla din acest an are loc in perioada 24-28 martie, anunta Administratia Fondului pentru Mediu AFM).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )