Libnet.ro
UNICEF

16:30

RABLA CLASIC. Primesti 6.500 de lei daca iti schimbi masina veche

Antena3 Antena3,
RABLA CLASIC. Primesti 6.500 de lei daca iti schimbi masina veche

RABLA CLASIC Persoanele fizice care vor sa-si caseze un autoturism mai vechi de opt ani pot merge incepand de luni, 19 august, la producatorii validati pentru a accesa Rabla Clasic, ca urmare a suplimentarii. continuă pe Antena3

Persoanele fizice au la dispozitie inca 20.000 de vouchere in Programul Rabla Clasic, incepand de luni

Persoanele fizice care vor sa-si caseze un autoturism mai vechi de opt ani pot merge incepand de azi la producatorii validati pentru a accesa Rabla Clasic, ca urmare a suplimentarii programului cu 130 de milioane de lei, a anuntat, miercuri, Administratia Fondului pentru Mediu AFM), citata de Agerpres. incepand de luni, 19 august 2019, ora 10:00, persoanele fizice pot merge la producatorii validati pentru indeplinirea formalitatilor de inscriere in vederea accesarii Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national Rabla Clasic). Programul Rabla Clasic a fost suplimentat cu 130 milioane lei, suma care reprezinta aproximativ 20. 000 de prime de casare, noteaza institutia.

Programul Rabla Clasic incepe astazi, cu o suplimentare de 130 milioane lei

Persoanele fizice care vor sa-si caseze un autoturism mai vechi de opt ani pot merge, incepand de luni, la producatorii validati pentru a accesa Rabla Clasic, ca urmare a suplimentarii programului cu 130 de milioane de lei, a anuntat Administratia Fondului pentru Mediu AFM), intr-un comunicat de presa.

Programul Rabla Clasic, disponibil din nou

Programul Rabla Clasic va fi din nou disponibil de astazi, 19 august, dupa ce bugetul programului a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )