Libnet.ro
UNICEF

12:15

Rabla pentru electrocasnice: cand incepe si cati bani iti da statul acum

Playtech Playtech,
Rabla pentru electrocasnice: cand incepe si cati bani iti da statul acum

Rabla pentru electrocasnice ar putea fi cea mai buna idee sa-ti schimbi ce-ai prin casa. Vestea buna de acum e ca are o data oficiala de lansare. Rabla pentru electrocasnice e un program. continuă pe Playtech

Rabla pentru electrocasnice: A treia sesiune incepe pe 15 iulie. Ce valoare au voucherele

Luni, 15 iulie, va incepe a treia sesiune de inscriere in programul Rabla pentru electrocasnice prin care se pot obtine vouchere de pana la 400 de lei, in schimbul unui aparat vechi, au declarat reprezentantii Ministerului Mediului.

Rabla pentru electrocasnice 2019: Cand incep inscrierile pentru a treia editie

Programul Rabla pentru electrocasnice s-a dovedit un real succes la primele doua editii, dar numai din punct de vedere al inscrierilor, nu si al produselor cumparate.

S-a lansat in Romania primul ruj pentru barbati. Cati bani costa acest produs cosmetic

O, ce veste minunatasau opriti trenul, vreau sa cobor! S-a lansat pe piata romaneasca de larg succes primul ruj exclusiv pentru masculi, disponibil in 12 nuante, la pretul de 69 de lei. De mentionat este ca nu se stie daca este intamplator sau nu pretul. S-a lansat in Romania primul ruj pentru barbati Piata romaneasca .

PRO TV, amendat de CNA. Cati bani trebuie sa dea dupa ce a uitat sa difuzeze textul unei somatii

Postul de televiziune Pro TV a fost amendat de Consiliul National al Audiovizualului CNA) pentru ca nu a difuzat textul unei sanctiuni. Amenda a fost minima, de 2. 500 de lei. Pro TV trebuia sa difuzeze textul sanctiunii primite de cel putin trei ori, dar nu a facut-o nici macar o data. PRO TV a fost .

Zile libere pentru parinti cand se inchid scolile. Legea e adoptata, angajatorul e obligat sa te plateasca

Senatul vine cu vesti bune! Se anunta zile libere pentru parinti cand se inchid scolile. Legea este adoptata, iar angajatorul este obligat sa te plateasca. Senatul a decis! Zile libere pentru parinti cand se inchid scolile Senatul a adoptat, miercuri, un proiect ce prevede acordarea unor zile libere parintilor, pentru a-si putea supraveghea copii, in .

SONDAJ Liber pentru parinti cand scolile se inchid din cauza vremii. E ok?

Un proiect de lege adoptat de Senat prevede ca parintii sa-si poata lua zile libere ca sa stea cu copiii, atunci cand scolile si gradinitele se inchid din cauza vremii sau in alte situatii extreme, decise de autoritati. E ok aceasta masura?Participa la sondajul HotNews. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2399 seconds )