Libnet.ro
UNICEF

15:45

SONDAJ Liber pentru parinti cand scolile se inchid din cauza vremii. E ok?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Liber pentru parinti cand scolile se inchid din cauza vremii. E ok?

Un proiect de lege adoptat de Senat prevede ca parintii sa-si poata lua zile libere ca sa stea cu copiii, atunci cand scolile si gradinitele se inchid din cauza vremii sau in alte situatii extreme, decise de autoritati. E ok aceasta masura?Participa la sondajul HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Zile libere pentru parinti cand se inchid scolile. Legea e adoptata, angajatorul e obligat sa te plateasca

Senatul vine cu vesti bune! Se anunta zile libere pentru parinti cand se inchid scolile. Legea este adoptata, iar angajatorul este obligat sa te plateasca. Senatul a decis! Zile libere pentru parinti cand se inchid scolile Senatul a adoptat, miercuri, un proiect ce prevede acordarea unor zile libere parintilor, pentru a-si putea supraveghea copii, in .

Rabla pentru electrocasnice: cand incepe si cati bani iti da statul acum

Rabla pentru electrocasnice ar putea fi cea mai buna idee sa-ti schimbi ce-ai prin casa. Vestea buna de acum e ca are o data oficiala de lansare. Rabla pentru electrocasnice e un program.

Boicot la CSM. Sedinta pentru numirea Adinei Florea, suspendata din nou. Nemultumirile Anei Birchall

Sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturii a fost suspendata din lipsa de cvorum pentru a patra oara consecutiv, dupa ce mai multi membri au refuzat din nou sa se prezinte la sedinta. Ministrul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )