Libnet.ro
UNICEF

10:00

RABLA PLUS. Cine sunt persoanele juridice aprobate in cadrul Programului

B1 B1,
RABLA PLUS. Cine sunt persoanele juridice aprobate in cadrul Programului

Ca urmare a aprobarii dosarelor de finantare in sedinta Comitetului de Avizare din data de 11 noiembrie 2019, Administratia Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate in Programul. continuă pe B1

RABLA PLUS. Cine sunt persoanele juridice aprobate in cadrul Programului

Ca urmare a aprobarii dosarelor de finantare in sedinta Comitetului de Avizare din data de 11 noiembrie 2019, Administratia Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate in Programul.

Cine sunt romanii care cer sa iasa mai repede la pensie, pentru ca tinerii au probleme de comportament. Motivele nebanuite care apar in petitie

O petitie a inceput sa circule in aceste zile, in mediul online, fiind semnata, pana la ora actuala, de mii de romani. Multi cer sa iasa mai devreme la pensie, invocand astfel motive nebanuite. Toate acestea sunt specificate si-n respectiva petitie, unul dintre puncte facand referire si la problemele de comportament pe care le-a avea .

Clipul de care ai nevoie ca sa intelegi cine sunt Iohannis, Barna si Dancila

In regula, am ajuns la final. Sunt alegeri prezidentiale si lista e un pic prea plina. Dar, sa fim seriosi, doar cativa au sanse. Asa ca am ales trei dintre ei. Aproape crema, ce sa mai.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )