Libnet.ro
UNICEF

14:00

Rablele straine polueaza Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Rablele straine polueaza Republica Moldova

Bugetul de stat este lipsit de sute de milioane de lei, iar populatia locuieste intr-un mediu tot mai poluant din cauza ca reglementarile in domeniul auto permit autoturisimelor cu numere straine sa circule nestingherit in Republica Moldova, considera expertul Serghei Solomonov. continuă pe Adevărul

Vladimir Voronin nu vede alegerile anticipate ca o solutie pentru Republica Moldova

Presedintele Partidului Comunistilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, este de parere ca demisiile in lant si alegerile anticipate nu vor rezolva problemele tarii. Acesta a declarat in timul unei emisiuni la un post TV ca evenimentele din Republica Moldova sunt influentate din exterior, transmite IPN.

Pe Drumul vinului in Republica Moldova: prin orase subterane, crama din Cartea Recordurilor si beciul unde Merkel, Basescu, Putin si Ponta au colectii de vin

La doi pasi de Romania si cu preturi atat de mici incat iti golesti fericit portofelul, Republica Moldova te asteapta sa descoperi Drumul vinului, caci aici aroma din pahar este o destinatie in sine.

Gazoductul dintre Romania si Republica Moldova va fi construit in 2016

Un oficial din Guvernul Republicii Moldova a declarat ca lucrarile la o conducta destinata sa transporte gaze naturale din tara noastra pana la Chisinau vor incepe anul viitor, informeaza AP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )