Libnet.ro
UNICEF

01:05

O racheta a cazut intr-o baza din Afganistan in care sunt militari romani, fara a face victime

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O racheta a cazut intr-o baza din Afganistan in care sunt militari romani, fara a face victime

O racheta a cazut, vineri seara, intr-o baza din provincia afgana Kandahar in care sunt stationati militari romani, dar incidentul nu s-a soldat cu victime sau daune materiale, anunta Ministerul Apararii Nationale. continuă pe Wall-Street Ro

O racheta a lovit o baza din Afganistan cu militari romani. A fost declansata alarma de atac

O racheta a cazut, vineri seara, intr-o baza din provincia afgana Kandahar in care sunt stationati militari romani, dar incidentul nu s-a soldat cu victime sau daune materiale, anunta Ministerul Apararii.

Jurnalistul Adelin Petrisor se afla la 200 de metri de baza din Afganistan atacata cu o racheta

O racheta a talibanilor a cazut in baza Kandahar, la 200 de metri de locul in care ne aflam. Atacul a avut loc la 17,45 ora Romaniei. Nimeni nu a fost ranit, insa am stat in buncare vreo jumatate de ora. Am reusit sa.

Mesaj important al MApN despre militarii romani, dupa atacul cu racheta din Afganistan

O racheta a cazut intr-o baza militara din provincia afgana Kandahar, unde sunt stationati si militari romani. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime si nu exista nici pagube materiale. MApN a.

Un tanar a gasit un tezaur de peste 6000 de monede, intr-o padure din Dambovita

Un tanar din judetul Dambovita, Daniel Matei, a descoperit intr-o padure un tezaur format din peste 6600 de monede vechi.

Sectie de ginecologie intr-o scoala din Suceava

Autoritatile din Falticeni, Suceva, au anuntat ca vor sa transforme o scoala din oras intr-o sectie de obstetrica ginecologie, dar si de neonatologie in cadrul Spitalului Municipal. Potrivit Suceava.

Tanara din Vaslui care a revolutionat lumea stiintei, premiata de presedintele SUA pentru performantele din domeniul cercetarii

Viviana Gradinaru 35 ani) cercetator principal la California Institute for Technology, se numara printre cei 105 castigatori din acest an ai 039;039;Presidential Early Career Awards for Scientists and Engineers039;039;, cea mai inalta distinctie acordata de.

Tanara din Vaslui care a revolutionat lumea stiintei si a medicinei

Din varii motive, femeile nu se bucura de aceeasi faima ca si barbatii in lumea stiintei. Chiar si asa,Viviana Gradinaru s-a facut remarcata in America prin inovatiile pe care le-a adusin domeniile cercetarii stiintifice, tehnologice si medicale. Conform Adevarul Vaslui,Viviana Gradinaru 35 ani) cercetator principal la California Institute for Technology, se numara printre cei 105 [].

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )