Libnet.ro
UNICEF

21:00

Sectie de ginecologie intr-o scoala din Suceava

Antena3 Antena3,
Sectie de ginecologie intr-o scoala din Suceava

Autoritatile din Falticeni, Suceva, au anuntat ca vor sa transforme o scoala din oras intr-o sectie de obstetrica ginecologie, dar si de neonatologie in cadrul Spitalului Municipal. Potrivit Suceava. continuă pe Antena3

Elev de clasa a doua acuzat de viol si perversiuni sexuale intr-o scoala din Bacau. Cazul a fost sesizat la Politie, Medicina Legala si la Protectia Copilului

Mama unui copil de 9 ani, care invata la Scoala Ion Luca din Bacau, face acuzatii grave la adresa unui elev de clasa a doua, care i-ar fi dus fiul intr-o baie, unde l-ar fi abuzat anal. inregistrarile video de pe holurile scolii nu cofirma prezenta simultana a celor doi elevi la grupul sanitar. Elevii s-au uitat inainte la filme porno, aflate pe tableta unui coleg.

Si-a abandonat bebelusul pe un camp din Suceava, imediat dupa ce l-a nascut. Ce s-a intamplat acum cu mama

Stefania Maria Apetrei, de 20 de ani, din comuna suceveana Draguseni, a fost condamnata la sase ani de inchisoare pentru comiterea infractiunii de tentativa la violenta in familie. La sfarsitul lunii iulie.

Oana Zavoranu, aroganta intr-un mall din Europa

Zavo ne uimeste din nou. Plecata in vacanta la Berlin, Oana Zavoreanu a dat buzna in cel mai luxos mall din Europa si s-a rasfatat pe deplin. A probat accesorii care mai de care mai frumoase, dar s-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )