Libnet.ro
UNICEF

10:00

O racheta a fost lansata din Fasia Gaza spre Israel, dupa ce Donald Trump a facut anuntul privind Ierusalimul

Antena3 Antena3,
O racheta a fost lansata din Fasia Gaza spre Israel, dupa ce Donald Trump a facut anuntul privind Ierusalimul

O racheta a fost lansata din Fasia Gaza spre Israel, dupa ce Trump a facut anuntul privind Ierusalimul. Proiectilul ar fi fost interceptat de scutul antiracheta din Israel. Orasele Ashkelon si Sderot au. continuă pe Antena3

UPDATEMilitarii israelieni spun ca doua rachete au fost lansate din Fasia Gaza caatre Israel, insa acestea nu au atins teritoriul israelian.

Militarii israelieni spun ca doua rachete au fost lansate din Fasia Gaza catre Israel, insa acestea nu au atins teritoriul israelian, dupa ce sirenele au inceput sa sune, relateaza Reuters.

Sistemul Patriot ar fi ratat interceptarea rachetei balistice lansata de rebelii Houthi spre Arabia Saudita (VIDEO)

Sistemul de aparare antiaeriana cu rachete Patriot nu este atat de performant pe cat spun americanii. Potrivit unei echipe de experti in domeniu, o racheta balistica lansata in urma cu o lu.

VIDEO Sute de mii de oameni au fost evacuati, din cauza incendiilor din California care au devastat mii de de case pe mii hectare de vegetatie

Peste 200. 000 de persoane au fost evacuate si sute de scoli au fost inchise, in California, pana miercuri, dupa ce au izbucnit noi incendii de vegetatie, relateaza presa internationala.

Deputatul PNL Virgil Popescu cere demiterea ministrului energiei si a sefului Nuclearelectrica, deoarece Unitatea 2 de la Cernavoda ar fi fost oprita din cauza defectarii unor masini de incarcare si descarcare a combustibilului nuclear

Deputatul PNL Virgil Popescu sustine ca societatea Nuclearelectrica a mintit public, anuntand o oprire proactiva a unitatii 2 de la Centrala de la Cernavoda ca urmare a unor lucrari de mentenanta planificate si preventive. Adevaratul motiv al opririi centralei a fost cauzat de defectarea masinii de incarcare si descarcare a combustibilului nuclear MID), oprirea fiind una fortata, si nu proactiva, spune Virgil Popescu, potrivit unui comunicat de presa transmis de Agerpres. In aceste aceste conditii, cere premierului Mihai Tudose demiterea ministrului energiei Toma Petcu si a directorului general provizoriu al Nuclearelectrica, Cozmin Ghita.

Accident rutier grav in capitala! O masina s-a rasturnat si altele doua au fost avariate din cauza unui sofer baut

Accident spectaculos in aceasta dimineatain Capitala. O masinas-a rasturnat si alte doua au fost avariate dupa ce un sofer a intrat cu viteza in curba. Politistii trebuie sa af.

Accident rutier grav in Capitala! O masina s-a rasturnat si altele doua au fost avariate din cauza unui sofer baut

Accident spectaculos in aceasta dimineatain Capitala. O masinas-a rasturnat si alte doua au fost avariate dupa ce un sofer a intrat cu viteza in curba. Politistii trebuie sa af.

A comis o crima chiar dupa ce a fost eliberat din inchisoare. Motivul este socant

Un barbat care tocmai iesise din inchisoare, si-a omorat cu sange un vecin. Incidentul a avut loc sambata seara, in satul Cetatea, comuna Fratesti, judetul Giurgiu. Pe fondul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )