Libnet.ro
UNICEF

13:15

Sa radem cu premierul Tudose

Hotnews Hotnews,
 Sa radem cu premierul Tudose

Gluma preferata a premierului Tudose pare sa fie despre unii care aud voci, adaugand repede ca-l sperie totusi cei care mai si vorbesc cu ele. A repetat-o la toate cele trei televiziuni Digi 24, Antena 3, TVR) unde l-am vazut recent revarsandu-si personalitatea pe larg. De notat inainte de toate o transformare radicala. Lui Tudose a inceput sa-i placa sa vorbeasca. N-a dat interviuri cat era deputat sau ministru, dar recupereaza acum ca premier, obligat de functie sa comunice mai des. Vocea premierului Tudose, ca sa incepem cu gluma sa preferata, are o mica probleme: nu se prea intelege, desi se aude tare. continuă pe Hotnews

Premierul Tudose a promis Ford ca va finaliza Autostrada Pitesti - Sibiu si legatura intre Pitesti si Craiova pana la finalul mandatului

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit vineri, la Palatul Victoria, cu o delegatie a companiei Ford condusa de vicepresedintele Andrew McCall, intrevedere in cadrul careia seful Guvernului a promis companiei americane ca, pana la sfarsitul mandatului, va fi finalizata Autostrada Pitesti - Sibiu si legatura intre Pitesti si Craiova.

Premierul Tudose, vizita surpriza la MAPN

Premierul Mihai Tudose efectueaza, vineri, o vizita de lucru la Ministerul Apararii Nationale MApN), sustin surse guvernamentale. Vizita are loc in contextul in care Adrian Tutuianu a demisionat.

Premierul Tudose recidiveaza in minciuni: A umflat cifra fondurilor europene atrase de Romania cu peste 1 miliard de euro

Premierul Mihai Tudose a fost prins din nou folosind afirmatii false si cifre neconforme cu realitatea. Cu ocazia vizitei in Romania a comisarului european pentru dezvoltare regionala, Corina Cretu,.

Premierul Tudose spune ca va fi cerut avizul CSAT pentru transferul Institutului Cantacuzino la MApN

Prim-ministrul Mihai Tudose a anuntat, vineri, ca va fi cerut avizul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru transferul Institutului Cantacuzino in subordinea Ministerului Apararii Nationale MApN).

Puterea Ideilor, cu Remus Cernea: Controversa privind votul premierul Tudose pe subiectul Rosia Montana si interzicerea cianurilor (VIDEO)

In editia de sambata a emisiunii Puterea Ideilor, Remus Cernea a abordat controversa iscat pe acuzatiile primite de Mihai Tudose privind votul acordat de acesta pe interzicerea cianurilor si.

Premierul Tudose l-a avansat pe Felix Rache: fostul jurnalist se va ocupa de Centenarul Marii Uniri

Jurnalistul Felix Rache, consilier de stat la cabinetul primului ministru Mihai Tudose, a fost avansat in functia de Consilier de Stat la Departamentul pentru Strategii Guvernamentale din cadrul aparatului de lucru al Guvernului, potrivit unei decizii publicate, joi, 7 septembrie, in Monitorul Oficial.

Premierul Tudose loveste in ministrii lui Dragnea: De la care ministere a taiat fonduri si la care a adaugat prin rectificare. Cadouri si pentru SRI si procurori (VIDEO)

Ionut Misa, ministru al Finantelor a anuntat public, rectificarea bugetara pe care guvernul condus de Mihai Tudose urmeaza sa o efectueze. Ministrul a anuntat ca rectificarea bugetara este una pozitiva si.

Premierul Tudose a promis companiei Ford ca va finaliza autostrada Pitesti - Sibiu pana la finalul mandatului

Mihai Tudose s-a intalnit la Palatul Victoria cu o delegatie a companiei Ford condusa de vicepresedintele Andrew McCall, intrevedere in cadrul careia seful Guvernului a promis companiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )