Libnet.ro
UNICEF

12:15

RADET va repara o parte din conductele de energie termica din Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
RADET va repara o parte din conductele de energie termica din Bucuresti

RADET, furnizorul de agent termic din Capitala, incepe in aceasta luna un program de reparatii a retelelor, dar dispune de doar 9 milioane de euro. Aceasta suma acopera insa doar 10% din necesar, care se ridica la 90 milioane de euro. Zonele unde este. continuă pe Wall-Street Ro

Investigatie: o parte din terenul pentru care Ontanu a fost retinut, in proprietatea familiei lui Gabriel Oprea

O parte din terenul pentru care Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2 si lider al UNPR, a fost retinut de procurorii anticoruptie apartine in prezent familiei generalului Gabriel Oprea, conform unei investigatii realizate de RISE Project si de Centrul de Investigatii Media CIM).

Dosarul Moravita II: 36 de persoane au fost condamnate. 15 dintre acestea fac parte din structurile MAI

36 de persoane au fost condamnate in dosarul Moravita II, din cele 41 trimise in judecata. 24 au primit pedepse cu executare. Dintre persoanele condamnate, 15 sunt lucratori MAI, cea mai mare pedeapsa fiind de 4,6 ani inchisoare.

AUDIO Luna si noi, noul single Vita de Vie, va face parte din coloana sonora a filmului Ziua cand am dat de aripi, in regia lui Dan Iliuta

Vita de Vie, una dintre cele mai indragite formatii de rock din Romania, a lansat Luna si noi, cel de-al doilea single de pe urmatorul album al formatiei. Piesa va fi inclusa pe coloana sonora a filmului Ziua cand am dat de aripi, regizat de Dan Iliuta. Trupa celebreaza anul acesta doua decenii de la infiintare, ocazie cu care va lansa cate o piesa noua in fiecare luna, pe data de 20, pana in luna septembrie, atunci cand va fi lansat albumul.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )