Libnet.ro
UNICEF

09:00

Radioul public - profit de peste 7 milioane lei in 2014, planuri de promovare a principalului canal cu 180.000 de euro

Hotnews Hotnews,
 Radioul public - profit de peste 7 milioane lei in 2014, planuri de promovare a principalului canal cu 180.000 de euro

Radioul public a incheiat 2014 cu un profit net de peste 7 milioane de lei, iar veniturile s-au ridicat la circa 415 milioane de lei, potrivit raportului de activitate aprobat recent, citat de Mediafax. Acum, SRR intentioneaza sa promoveze principalul sau post, Romania Actualitati, cu o suma estimata la 180. 000 de euro. continuă pe Hotnews

Radioul Public a terminat anul financiar 2014 cu un profit net de peste 7 milioane de lei

Societatea Romana de Radiodifuziune SRR) a finalizat anul financiar 2014 cu un profit net de peste 7 milioane de lei, in conditiile in care, anul trecut, institutia a avut venituri totale de aproximativ 415 milioane de lei, potrivit raportului de activitate al Radioului Public.

Fondul Proprietatea va reduce capitalul social cu peste 891 milioane lei, la 10,074 miliarde lei

Actionarii Fondului Proprietatea FP), au decis, azi in cadrul Adunarilor Generale Extraordinare si Ordinare ale Actionarilor, reducerea capitalului social subscris al Fondului de la 10. 800,3 lei la 10. 745,9 lei, ca urmare a anularii unui numar de 990. 616 actiuni proprii dobandite de catre Societate, arata un comunicat remis azi redactiei.

Surse: ANAF acuza Euroavipo si Murfatlar Romania de evaziune fiscala. Prejudiciul calculat de Fisc - peste 700 milioane de lei

ANAF acuza companiile Murfatlar Romania SA, Euroavipo SA si alte firme de evaziune fiscala ce ar fi dus la prejudicierea bugetului de stat cu peste 700 de milioane de lei, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Controlul Fiscului a urmarit activitatea firmelor din ultimii patru ani. Potrivit surselor citate, ANAF acuza ca evaziunea s-ar fi realizat prin neplata taxelor si impozitelor, nerespectarea regimului de antrepozitare fiscala si prin simularea insolventei pe seama creantelor create artificial in interiorul grupului. Controlul realizat de Directia de Integritate din ANAF a dus si la prinderea unor inspectori ai Fiscului care ar fi sprijinit companiile mentionate.

Surse: ANAF acuza Euroavipo si Murfatlar Romania de evaziune fiscala. Prejudiciul calculat de Fisc - peste 700 milioane de lei. Cele doua companii resping categoric informatiile

ANAF acuza companiile Murfatlar Romania SA, Euroavipo SA si alte firme de evaziune fiscala ce ar fi dus la prejudicierea bugetului de stat cu peste 700 de milioane de lei, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Controlul Fiscului a urmarit activitatea firmelor din ultimii patru ani. Potrivit surselor citate, ANAF acuza ca evaziunea s-ar fi realizat prin neplata taxelor si impozitelor, nerespectarea regimului de antrepozitare fiscala si prin simularea insolventei pe seama creantelor create artificial in interiorul grupului. Controlul realizat de Directia de Integritate din ANAF a dus si la prinderea unor inspectori ai Fiscului care ar fi sprijinit companiile mentionate. UPDATE ora 16. 29: Raspunsul oficial al Euroavipo si Murfatlar, remis HotNews. ro: Ambele societati, Murfatlar Romania SA si Euroavipo SA, resping categoric informatiile prezentate in stirile aparute astazi pe surse. Exista mai multe litigii de natura fiscala cu ANAF, aflate in curs de solutionare de catre instantele de judecata, motiv pentru care nu dorim sa facem alte comentarii.

Licitatie estimata la peste 12 milioane euro pentru achizitia de troleibuze in Cluj - Napoca

Compania de Transport Public Cluj-Napoca, aflata in subordinea primariei, vrea sa cumpere maxim 20 de troleibuze noi articulate, printr-un acord-cadru cu o valoare estimata la 55,8 milioane lei 12,6 milioane euro), inclusiv TVA.

Administratorii unor firme de masini second-hand au prejudiciat statul cu peste 2 milioane de lei

Trei clujeni sunt cercetati pentru evaziune fiscala deoarece, timp de doi ani, in calitate de administratori ai unor firme de comercializare a masinilor second-hand, nu au trecut in contabilitate veniturile realizate din vanzarea autoturismelor de la societatile respective. Acestia au prejudiciat statul roman cu peste 2. 000 de lei.

Perchezitii in Suceava si Bucuresti la o grupare de evazionisti care a prejudiciat statul cu peste trei milioane de lei

Politistii suceveni fac in aceasta dimineata mai multe perchezitii in Suceava si Bucuresti, intr-un dosar de evaziune fiscala ce depaseste suma de 3. 000 de lei.

Academia Infractorilor Romani: O singura spargere a adus un prejudiciu de 1,5 milioane lei

Gruparea Academia Infractorilor Romani a dat o singura spargere la unul dintre magazinele de lux aducand un prejudiciu de 1,5 milioane lei, potrivit comisarului sef Mihai Pitulescu, de la Directia Investigatii.

Programul Rabla 2015. Buget de 162,5 milioane lei pentru achizitia de masini noi pentru persoane fizice

Persoanele fizice care vor sa achizitioneze o masina noua pot aplica, incepand de luni, in cadrul Programului Rabla, bugetul alocat in acest sens de autoritati fiind de 162,5 milioane de lei, scrie.

Suceava: Perchezitii la evazionisti din comertul de legume si fructe. Prejudiciul, trei milioane lei

Politistii suceveni efectueaza, vineri dimineata, mai multe perchezitii in Suceava si Bucuresti, la persoane suspectate de evaziune in domeniul comertului intern si achizitiei intracomunitare de legume si fructe. Prejudiciul estimat depaseste trei milioane de lei, informeaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )