Libnet.ro
UNICEF

11:00

Licitatie estimata la peste 12 milioane euro pentru achizitia de troleibuze in Cluj - Napoca

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Licitatie estimata la peste 12 milioane euro pentru achizitia de troleibuze in Cluj - Napoca

Compania de Transport Public Cluj-Napoca, aflata in subordinea primariei, vrea sa cumpere maxim 20 de troleibuze noi articulate, printr-un acord-cadru cu o valoare estimata la 55,8 milioane lei 12,6 milioane euro), inclusiv TVA. continuă pe Wall-Street Ro

Bosch primeste ajutor de stat de 16,6 milioane euro, pentru fabrica de la Blaj

Ministerul Finantelor Publice MFP) anunta ca a aprobat un ajutor de stat in valoare de 16,6 milioane euro catre societatea Bosch Rexroth, in vederea realizarii unei investitii cu o valoare de peste 33 de milioane euro in extinderea capacitatilor de productie de subansambluri electronice pentru autovehicule in locatia sa de la Blaj judetul Alba).

Programul Rabla 2015. Buget de 162,5 milioane lei pentru achizitia de masini noi pentru persoane fizice

Persoanele fizice care vor sa achizitioneze o masina noua pot aplica, incepand de luni, in cadrul Programului Rabla, bugetul alocat in acest sens de autoritati fiind de 162,5 milioane de lei, scrie.

Ajutor de statde 16,6 milioane de euro pentru Bosch/ Analiza: Companiile mari n economia Romniei

Ministerul Finantelor Publice a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute aprobarea ajutorului de stat pentru societatea Bosch Rexroth. Va fi realizata o investitie de peste 33 de milioane euro in extinderea capacitatilor de productie de subansambluri electronice pentru autovehicule in locatia sa de la Blaj judetul Alba). Grupul Bosch are peste 2. 400 de angajati in Romania. EurActiv. ro a analizat, pe baza datelor oficiale, ce rol joaca in economia Romaniei companiile mari, in ce domenii sunt mai active si unde lipsesc cu desavarsire.

Perchezitii la suspecti de fraude informatice care actionau in mai multe state europene, dar si in Japonia. Prejudiciul: 12 milioane de euro

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) efectueaza, duminica, 47 de perchezitii in Bucuresti si alte cinci judete la suspecti de fraude informatice. Prejudiciul in acest dosar ar ajunge la 12 milioane de euro.

Perchezitii in Bucuresti si cinci judete, la o grupare care se ocupa cu fraudele informatice: Prejudiciul este estimat la peste 12 milioane de dolari

Politistii de la Biroul de Combatere a Criminalitatii Organizate din Bucuresti efectueaza duminica mai multe perchezitii la suspecti de fraude informatice, informeaza B1 TV. Descinderile au loc la 47 de adrese d.

Radioul public - profit de peste 7 milioane lei in 2014, planuri de promovare a principalului canal cu 180.000 de euro

Radioul public a incheiat 2014 cu un profit net de peste 7 milioane de lei, iar veniturile s-au ridicat la circa 415 milioane de lei, potrivit raportului de activitate aprobat recent, citat de Mediafax. Acum, SRR intentioneaza sa promoveze principalul sau post, Romania Actualitati, cu o suma estimata la 180. 000 de euro.

Licitatia pentru achizitia de trenuri de metrou a fost blocata. CNSC a suspendat solutionarea contestatiilor, dupa ce DNA a deschis un dosar penal in cauza

Licitatia pentru achizitia a 51 de noi trenuri de metrou, atribuita de catre Metrorex firmei spaniole Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles pentru suma de 310 milioane de euro, a fost blocata dupa ce Consiliul.

Bosch va primi un ajutor de stat de 16,6 milioane de euro pentru o investitie de 33 de milioane de euro la Blaj

Bosch Rexroth va primi un ajutor de stat de 16,6 milioane de euro, aprobat de Ministerul Finantelor, pentru a realiza o investitie de peste 33 de milioane de euro in extinderea capacitatilor de productie de subansambluri electronice pentru autovehicule la Blaj, prin care va genera circa 570 de locuri de munca.

Alesii gasesc mereu bani pentru deplasarile exotice: 1,5 milioane de euro pentru calatoriile in afara tarii

Alesii gasesc mereu bani pentru deplasarile exotice. Deputatii au stabilit un buget special pentru deplasarile in afara tarii, de 1,5 milioane de euro. Pentru urmatorii doi ani, alesii vor zbura in peste 460 d.

Numerele la Loto 6/49, Loto 5/49 si Joker. Premiul la Joker este de pepeste 1,4 milioane euro

Duminica au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Report de peste 1,4 milioane euro la Joker. La Loto 6/49 premiul este de aproximativ 4 milioane de lei.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )