Libnet.ro
UNICEF

23:00

RadiRo, evenimentul muzical al toamnei. Mari orchestre din Europa si Asia, la Bucuresti

România Liberă România Liberă,
RadiRo, evenimentul muzical al toamnei. Mari orchestre din Europa si Asia, la Bucuresti

Intre 23 septembrie si 1 octombrie 2016, Radio Romania organizeaza editia a III-a a Festivalului International al Orchestrelor Radio, singurul eveniment muzical international care isi propune, din 2012, la fiecare 2 ani, sa aduca in atentie profilul unic si excelenta artistica a ansamblurilor simfonice radio din intreaga lume. continuă pe România Liberă

Fluctuatii la bursele din Europa si SUA

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au fluctuat ieri, investitorii evaluand avansul din zilele precedente, care a sustinut redresarea regiunii dupa pierderile din urma votului pentru Brexit.

Volkswagen exlude compensatii, pentru clientii din Europa, identice cu cele pentru americani

Volkswagen sustine ca legislatia este diferita in Europa fata de SUA, iar un nivel al compensatiilor in Europa similar cu cel oferit americanilor ar fi prea impovarator pentru grupul auto german, a spus Matthias Mueller, directorul general executiv CEO) al companiei. El a vorbit la Bruxelles cu Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru industrie, si i-a explicat situatia.

Volkswagen nu va oferi compensatii clientilor din Europa afectati de scandalul emisiilor de noxe

Compania producatoare de masini Volkswagen a respins numeroase cereri din partea clientilor europeni de a compensa clientii afectati de scandalul emisiilor de noxe Dieselgate, pe modelul despaguburilor.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )