Libnet.ro
UNICEF

06:45

Volkswagen exlude compensatii, pentru clientii din Europa, identice cu cele pentru americani

Hotnews Hotnews,
 Volkswagen exlude compensatii, pentru clientii din Europa, identice cu cele pentru americani

Volkswagen sustine ca legislatia este diferita in Europa fata de SUA, iar un nivel al compensatiilor in Europa similar cu cel oferit americanilor ar fi prea impovarator pentru grupul auto german, a spus Matthias Mueller, directorul general executiv CEO) al companiei. El a vorbit la Bruxelles cu Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru industrie, si i-a explicat situatia. continuă pe Hotnews

Volkswagen nu va oferi compensatii clientilor din Europa afectati de scandalul emisiilor de noxe

Compania producatoare de masini Volkswagen a respins numeroase cereri din partea clientilor europeni de a compensa clientii afectati de scandalul emisiilor de noxe Dieselgate, pe modelul despaguburilor.

Fluctuatii la bursele din Europa si SUA

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au fluctuat ieri, investitorii evaluand avansul din zilele precedente, care a sustinut redresarea regiunii dupa pierderile din urma votului pentru Brexit.

Volkswagen anunta oficial ca europenii nu vor primi compensatii ca in SUA. Nu trebuie sa fii matematician ca sa realizezi ca acest lucru va coplesi Volkswagen

Seful Volkswagen, Matthias Mueller, a respins solicitarile ca producatorul auto sa compenseze si clientii din Europa la fel ca cei din SUA, unde grupul va plati despagubiri in valoare totala de 15 miliarde de dolari.

O alta tara din Europa declara razboi Statului Islamic si trimite avioane de lupta in Orientul Mijlociu

Patru avioane F-16 si 210 militari polonezi au plecat luni spre Kuweit pentru a participa la operatiunea Inherent Resolve OIR), condusa de americani si aliatii lor impotriva gruparii Stat Islamic, a.

RadiRo, evenimentul muzical al toamnei. Mari orchestre din Europa si Asia, la Bucuresti

Intre 23 septembrie si 1 octombrie 2016, Radio Romania organizeaza editia a III-a a Festivalului International al Orchestrelor Radio, singurul eveniment muzical international care isi propune, din 2012, la fiecare 2 ani, sa aduca in atentie profilul unic si excelenta artistica a ansamblurilor simfonice radio din intreaga lume.

Dezbatere publica pentru problemele din penitenciare. Raluca Pruna nu exclude amnistia sau gratierea

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat luni ca va denclansa o dezbatere publica pe tema problemelor din inchisorile romanesti, precizand ca nu exclude un proiect de lege privind amnistia.

Austria ar putea organiza un referendum pentru iesirea din UE

Austria ar putea organiza, in anumite conditii, un referendum in vederea iesirii din Uniunea Europeana, afirma intr-un interviu candidatul extremei drepte Norbert Hofer, caruia Curtea Constitutionala i-a dat o a doua sansa sa poata deveni presedintele.

Grupul bancar UOB din Singapore a suspendat imprumuturile pentru proprietatile din Londra

United Overseas Bank UOB) din Singapore a devenit prima banca din acest oras-stat care si-a suspendat programele de imprumut pentru proprietatile din Londra, pe fondul incertitudinilor cauzate de votul pentru iesirea Marii Britanii din UE Brexit), transmite Reuters, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )