Libnet.ro
UNICEF

00:07

Radoi a anuntat lotul Romaniei pentru meciurile din noiembrie: Surprize de proportii

Adevărul Adevărul,
Radoi a anuntat lotul Romaniei pentru meciurile din noiembrie: Surprize de proportii

Tricolorii vor intalni Belarus amical - 11 noiembrie), Norvegia Liga Natiunilor - 15 noiembrie) si Irlanda de Nord Liga Natiunilor - 18 noiembrie), dupa care vor astepta tragerea la sorti pentru preliminariile Mondialului din 2022, la 7 decembrie. continuă pe Adevărul

Mirel Radoi a anuntat lotul nationalei pentru meciurile din luna noiembrie: Lazar, Cojocaru, Cretu si Albu printre noutati

Selectionerul Mirel Radoi a anuntat lotul tricolorilor pentru meciul amical cu Belarus si partidele cu Norvegia si Irlanda de Nord, din Liga Natiunilor.

Zlatan Ibrahimovic nu a fost convocat pentru meciurile din aceasta luna, desi si-a exprimat dorinta de a reveni la nationala

Selectionerul nationalei Suediei, Janne Andersson, nu l-a convocat pe atacantul lui AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, pentru meciurile internationale din aceasta luna, desi jucatorul lasase sa se inteleaga ca este dispus sa revina la prima reprezentativa, scrie France Football.

Surprizele lui Mirel Radoi pentru meciurile nationalei din noiembrie

Selectionerul Mirel Radoi a anuntat lotul primei reprezentative pentru amicalul cu Belarus 11 noiembrie), respectiv ultimele doua meciuri din Liga Natiunilor, cu Norvegia 15 noiembrie) pe teren propriu si Irlanda de Nord 18 noiembrie) in deplasare.

Mirel Radoi aduce 13 jucatori noi la nationala. Suprize uriase pe lista de convocari pentru meciurile cu Belarus, Norvegia si Irlanda de Nord

Nu mai putin de 13jucatori a schimbat Mirel Radoi pentru meciurile nationalei din luna noiembrie, cu Belarus, Norvegia si Irlanda de Nord. Criticat de oamenii din fotbalul romanesc pentru faptul ca.

Lovitura dura pentru Romania la Euro 2020. Ce se va intampla cu meciurile din Bucuresti

Romania a ratat participarea la Euro 2020, dupa infrangerea in barajul contra Islandei. Iar dezastrul ar putea continua in perioada care urmeaza. UEFA ar fi tentata sa renunte la proiectul care prevede disputarea turneului final in mai multe orase, din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel ca Bucurestiul ar putea fi sters de pe lista gazdelor .

Victor Ponta a prezentat doua masuri PRO Romania pentru iesirea din criza in 2021

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a prezentat, astazi, primele doua masuri din planul partidului pentru iesirea din criza in anul 2021, respectiv un venit minim pentru persoanele fizice si sprijin economic pentru companii.

Curs valutar BNR pentru miercuri, 4 noiembrie 2020. Stabilitate sau leul pierde in fata monedei europene

Banca Nationala a Romaniei va emite astazi, 4 noiembrie 2020, un nou curs valutar pentru cele mai importante monede. Va fi o stabilitate sau leul pierde in fata monedei europene? Ramane sa aflam dupa ora 13:00, cand va fi publicat noul curs de schimb al BNR. Romania sub impactul pandemiei asupra activitatii economice Decelerarea activitatii .

Curs de schimb BNR pentru marti, 3 noiembrie 2020. Ce se intampla cu leul romanesc

Banca Nationala a Romaniei va emite astazi, 3 noiembrie 2020, un nou curs de schimb pentru cele mai importante monede. Ce se intampla cu leul romanesc? Cum rezista moneda nationala in fata monedei europene? Ramane sa aflam dupa ora 13:00, cand va fi publicat noul curs de schimb al BNR. Romania la 9 luni de .

Autoritatea Electorala a Romaniei monitorizeaza alegerile din Republica Moldova

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente din Romania AEP) si alti doi angajati ai AEP sunt de.

PENTRU ALEGERILE DIN 4 DECEMBRIE Fratila cere Directoratului SIF3 sa nu cenzureze dreptul actionarilor la desemnarea candidatilor in board

Un grup de actionari ai SIF Transilvania SIF3) condus de Constantin Fratila, care este si membru in board-ul societatii, cere Directoratului SIF-ului sa nu cenzureze dreptul actionarilor sa-si desemneze reprezenatii pentru un post in Consiliul de Supraveghere al societatii, la alegerile din 4 decembrie, se arata intr-o solicitare de completare a ordinii de zi a AGOA si AGEA SIF Transilvania de la acea data, postata pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )