Libnet.ro
UNICEF

13:45

Zlatan Ibrahimovic nu a fost convocat pentru meciurile din aceasta luna, desi si-a exprimat dorinta de a reveni la nationala

Hotnews Hotnews,
 Zlatan Ibrahimovic nu a fost convocat pentru meciurile din aceasta luna, desi si-a exprimat dorinta de a reveni la nationala

Selectionerul nationalei Suediei, Janne Andersson, nu l-a convocat pe atacantul lui AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, pentru meciurile internationale din aceasta luna, desi jucatorul lasase sa se inteleaga ca este dispus sa revina la prima reprezentativa, scrie France Football. continuă pe Hotnews

Mirel Radoi a anuntat lotul nationalei pentru meciurile din luna noiembrie: Lazar, Cojocaru, Cretu si Albu printre noutati

Selectionerul Mirel Radoi a anuntat lotul tricolorilor pentru meciul amical cu Belarus si partidele cu Norvegia si Irlanda de Nord, din Liga Natiunilor.

Ibrahimovic aduce victoria pentru Milan pe Dacia Arena cu o super executie

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a marcat golul victoriei pentru AC Milan in deplasare cu Udinese.

Mirel Radoi aduce 13 jucatori noi la nationala. Suprize uriase pe lista de convocari pentru meciurile cu Belarus, Norvegia si Irlanda de Nord

Nu mai putin de 13jucatori a schimbat Mirel Radoi pentru meciurile nationalei din luna noiembrie, cu Belarus, Norvegia si Irlanda de Nord. Criticat de oamenii din fotbalul romanesc pentru faptul ca.

Lovitura dura pentru Romania la Euro 2020. Ce se va intampla cu meciurile din Bucuresti

Romania a ratat participarea la Euro 2020, dupa infrangerea in barajul contra Islandei. Iar dezastrul ar putea continua in perioada care urmeaza. UEFA ar fi tentata sa renunte la proiectul care prevede disputarea turneului final in mai multe orase, din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel ca Bucurestiul ar putea fi sters de pe lista gazdelor .

Alegeri SUA: Ce este Rust Belt si de ce statele din aceasta zona vor avea un rol decisiv la alegeri

Rust Belt reprezinta ceea ce a fost inima industriala a SUA pana in 1980 cand a intrat in declin. Presedintele Trump a resuscitat asteptarile aici in 2016, deoarece a promis sa revitalizeze regiunea in dificultate si sa creeze locuri de munca si prosperitate. Patru ani mai tarziu, aceste promisiuni sunt pe buletinul de vot pentru multi din regiune, iar sondajele ar trebui sa-l ingrijoreze pe presedintele american, scrie Thomas O Falk, pe insideover. com. Economia SUA sub Donald Trump, cateva cifre cheieTrei scenarii ale alegerilor din SUA ar putea conduce la o disputa indelungata si periculoasaPatru ani cu Donald Trump la Casa Alba: Cum arata bilantul presedintelui american.

Victor Ponta a prezentat doua masuri PRO Romania pentru iesirea din criza in 2021

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a prezentat, astazi, primele doua masuri din planul partidului pentru iesirea din criza in anul 2021, respectiv un venit minim pentru persoanele fizice si sprijin economic pentru companii.

Radoi a anuntat lotul Romaniei pentru meciurile din noiembrie: Surprize de proportii

Tricolorii vor intalni Belarus amical - 11 noiembrie), Norvegia Liga Natiunilor - 15 noiembrie) si Irlanda de Nord Liga Natiunilor - 18 noiembrie), dupa care vor astepta tragerea la sorti pentru preliminariile Mondialului din 2022, la 7 decembrie.

Surprizele lui Mirel Radoi pentru meciurile nationalei din noiembrie

Selectionerul Mirel Radoi a anuntat lotul primei reprezentative pentru amicalul cu Belarus 11 noiembrie), respectiv ultimele doua meciuri din Liga Natiunilor, cu Norvegia 15 noiembrie) pe teren propriu si Irlanda de Nord 18 noiembrie) in deplasare.

Atac in Viena: Doi tineri austrieci de origine turca au fost onorati pentru curajul lor

Filmati in graba in mijlocul impuscaturilor in timp ce luptau pentru salvarea primilor raniti, inclusiv a unui ofiter de politie, doi tineri austrieci au fost salutati marti pentru vitejia lor in timpul atacului jihadist de la Viena, potrivit AFP.

Pas gresit pentru liderul din Liga 2

FC Universitatea 1948 a fost tinuta in sah pe teren propriu de Aerostar Bacau, marti seara, intr-un meci din etapa a 10-a.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )