Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Albot a acces in turul doi la Indian Wells

Adevărul Adevărul,
Radu Albot a acces in turul doi la Indian Wells

Tenismenul moldovean Radu Albot a debutat cu dreptul pe tabloul principal al turneului ATP Masters 1000 Indian Wells, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Vesti bune pentru Mihaela Buzarnescu! Motivul pentru care poate spera la o calificare in turul III la Indian Wells

Mihaela Buzarnescu va intra direct in turul al doilea al turneului de la Indian Wells, gratie locului pe care il ocupa in clasamentul WTA.

Radu Albot s-a calificat pe tabloul principal la Indian Wells

Tenismenul moldovean Radu Albot a trecut de calificarile la Indian Wells si va juca pe tabloul principal al competitiei dotate cu premii in valoare de aproape 10 milioane de dolari, transmite IPN.

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea la Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat in runda a treia a turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale in valoare de 9. 428 dolari, vineri, dupa ce.

Marius Copil, invins, cu 6-2, 6-2, de Radu Albot, la Indian Wells

Marius Copil, locul 76 ATP, a fost invins, vineri, cu scorul de 6-2, 6-2, de Radu Albot din Republica Moldova, locul 53 ATP, venit din calificari, in primul tur al turneului de 1. 000 de puncte de la Indian Wells.

Indian Wells: Marius Copil, invins de Radu Albot in 62 de minute

Tenismanul roman Marius Copil a fost invins clar de moldoveanul Radu Albot, cu 6-2, 6-2, vineri, in prima runda a turneului ATP de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 8. 455 dolari.

Indian Wells: Mihaela Buzarnescu, eliminata in turul doi

Parcursul Mihaelei Buzarnescu de la Indian Wells editia din 2019) s-a rezumat la un singur meci, sportiva noastra fiind invinsa in turul doi a avut liber in runda inaugurala) de Daria Gavrilova. Australianca s-a impus in doua seturi, scor 6-2, 6-2.

Indian Wells: Simona Halep, duel cu Barbora Strycova in turul doi; Mihaela Buzarnescu o va intalni pe Daria Gavrilova

Simona Halep 2 WTA), favorita numarul 2, si Mihaela Buzarnescu 31 WTA), cap de serie 29, si-au aflat adversarele din turul secund al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. Numarul doi WTA o va intalni pe Barbora Strycova Cehia), in timp ce Buzarnescu va juca impotriva Dariei Gavrilova Australia).

Indian Wells: Venus Williams, debut cu dreptul - Duel cu Petra Kvitova in turul doi (Rezultatele zilei)

Jucatoarea americana de tenis Venus Williams, fosta numarul unu mondial, a debutat cu dreptul la editia din acest an a turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale in valoare de 9. 428 dolari, invingand-o in trei seturi, 6-4, 0-6, 6-3, pe germanca Andrea Petkovic.

DigiSport.ro: Imaginea pentru care Simona Halep i-a multumit unui fotograf de la Indian Wells

Numarul doi mondial, Simona Halep, s-a calificat in turul III al turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale in valoare de 9. 428 dolari, dupa ce a trecut de Barbora Strycova cu 6-2, 6-4.

Adversara inedita pentru Halep in turul 3 la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep si-a aflat adversara din turul urmator la Indian Wells, turneu considerat a fi, neoficial, al cincilea de Mare Slem al sezonului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )