Libnet.ro
UNICEF

20:15

Adversara inedita pentru Halep in turul 3 la Indian Wells

Online Sport Online Sport,
Adversara inedita pentru Halep in turul 3 la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep si-a aflat adversara din turul urmator la Indian Wells, turneu considerat a fi, neoficial, al cincilea de Mare Slem al sezonului. continuă pe Online Sport

Debut fara emotii pentru Halep la Indian Wells: Victorie categorica impotriva Barborei Strycova (VIDEO)

Simona Halep a debutat cu dreptul in cadrul turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. Intrata direct in turul 2, romana a trecut cu 6-2 6-4 de cehoaica Barbora Strycova, numar 50 WTA, intr-o ora si 26 de mi.

Cand si cu cine debuteaza Halep la Indian Wells

Simona Halep si-a aflat joi dimineata prima adversara de la Indian Wells.

inca o dopata! Cine este jucatoarea pe care Simona Halep trebuie sa o invinga pentru a ajunge in optimi la Indian Wells

Simona Halep este in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, dupa o victorie calra in faaa cehoaicei Barbora Strycova.

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea la Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat in runda a treia a turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale in valoare de 9. 428 dolari, vineri, dupa ce.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce s-a calificat in turul 3 la Indian Wells: Vreau sa dau tot ce am mai bun si sa ma lupt pentru fiecare punct

Simona Halep a trecut usor de Barbora Strycova, in turul al doilea al turneului de la Indian Wells, transand partida cu 6-2, 6-4. Halep a aratat un joc consistent si nu i-a dat nicio sansa adversarei.

Sorana Cirstea rateaza incredibil calificarea pe tabloul principal de la Indian Wells

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a oprit, marti noapte, in calificarile de la Indian Wells dupa un meci pe care l-a avut in mana.

Indian Wells: Simona Halep, duel cu Kateryna Kozlova in turul al treilea / Partida va avea loc duminica, dupa ora 21:00

Kateryna Kozlova 114 WTA/Ucraina) va fi adversara Simonei Halep din turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe mai bine clasata Aliaksandra Sasnovich Belarus/34 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-0. Meciul a durat o ora si 45 de minute.

Suspendata pentru dopaj, divortata si nervoasa pe teren! Cine e prima adversara a Simonei Halep de la Indian Wells

In aceasta noapte, in urma meciurilor disputate in primul tur al turneului de la Indian Wells, Simona Halep si-a aflat adervara din runda secunda, atunci cand romanca va intra pe teren.

Simona Halep va evolua cu Katerina Kozlova, in turul al treilea al turneului de la Indian Wells

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va evolua cu Katerina Kozlova din Ucraina, locul 114 WTA, venita din calificari, in turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatoruy de la Indian Wells.

Simona Halep, in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, dupa 6-2, 6-4, cu Barbora Strycova

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, sambata, cu scorul de 6-2, 6-4, pe Barbora Strycova din Cehia, locul 50 WTA, calificandu-se in turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )