Libnet.ro
UNICEF

23:30

Radu F Alexandru: Victor Ponta are un complex fata de lotul Patapievici

România Liberă România Liberă,
Radu F Alexandru: Victor Ponta are un complex fata de lotul Patapievici

Vicepresedinte PDL, Radu F Alexandru, se arata revoltat de refuzul premierului Victor Ponta de a le acorda inalte decoratii lui Horia Roman Patapievici, Mircea Mihaies si Tania Radu si considera ca prim-ministrul Romaniei are un complex fata de lotul Patapievici. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Imediat ce nu va mai avea nevoie de baroni, Victor Ponta ii va arde

Presedintele TraianBasescu a afirmat, joi seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca premierul Victor Ponta are un caracter duplicitar si va scapa de baronii care il sustin.

Traian Basescu: Imediat ce nu va mai avea nevoie de baroni, Victor Ponta ii va arde (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, joi seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca premierul Victor Ponta are un caracter duplicitar si va scapa de baronii care il sustin.

Alexandru Lele: Victor Ponta se teme de adevar, in cazul mortii lui Cristian Panait

Cred ca a fost o moarte provocata * Mie imi este clar ca Victor Ponta este unul dintre cei mai putin interesati sa se stabileasca adevarul cu privire la moartea lui Cristian Panait * Chiar si numai faptul ca am ramas in viata constituie, in sine, o victorie * Daca ducea la capat grozavenia pe care i-o cerusera sefii sai, procurorul Cristian Panait ar fi facut dovada loialitatii ireversibile fata de un sistem criminal *Interviu cu Alexandru Lele Procurorul oradean Alexandru Lele este cel care, in aprilie 2001, a dispus arestarea lui Adrian Tarau, fiul unui influent sponsor al PSD care a fost si prefect al judetului, sub acuzatia de complicitate la contrabanda cu produse petroliere. Lele a fost suspendat din functie prin ordinul ministrului justitiei de la acea vreme, Rodica Stanoiu, dupa ce fostul premier Adrian Nastase a declarat ca nu crede in arestarile de vineri seara n. r. in care era implicat Adrian Tarau).

Crin Antonescu, la B1 TV: Victor Ponta l-a amenintat in fata mea pe George Scutaru cu puscaria/ Victor Ponta, in aprilie: Basescu a amenintat un membru al Parlamentului si trebuie sa raspunda penal pentru abuzuri

Crin Antonescu a declarat, miercuri seara, la B1 TV, ca premierul Victor Ponta -a amenintat pe George Scutaru, liderul parlmentarilor liberali, cu puscaria chiar in prezenta sa. I-a mai amenintat si pe altii. Nu poti sa-i ataci asa pe altii care nu iti imparatasesc intru totul parereile politice. Am socat, a declarat Antonescu. La mijlocul lunii aprilie, premierul Ponta se decla socat si de oripilat de amenintarile presedintelui Basescu la adresa Gabrielei Firea. Eu sunt procuror, am lucrat cu multi oameni care au incalcat legea, am facut scoala in Italia, Basescu are exprimarea unui mafiot, declara atunci premierul.

Odata cu Horia-Roman Patapievici, premierul Victor Ponta ii exileaza din cultura romana pe Mihai Eminescu, I.L. Caragiale, Octavian Goga si Emil Cioran

Motivul pentru care prim-ministrul Victor Ponta a refuzat sa contrasemneze decretele de decorare emise recent de presedintele Traian Basescu a fost clar exprimat de catre acesta. Este vorba, a spus premierul, de persoane care au facut deseori declaratii si au exprimat opinii anti-romanesti. Suntem inclinati sa credem ca, daca ar fi fost pus in situatia de a contrasemna decorarea lui Eminescu, Caragiale, Goga ori Cioran, dl Victor Ponta, indignat de urmatoarele declaratii si opinii anti-romanesti ale acestora, ar fi scris la fel de nervos NU: Mihai Eminescu: Dar domnilor! Mi-e rusine sa fiu roman! Dar ce fel de roman? Roman care vrea a-si fi insusit monopolul, privilegiul patriotismului si-a nationalitatei - asa roman de parada mi-e rusine sa fiu. Opere, vol. IX, p. Citeste reactiile lui Vlad Zografi, Ioan Stanomir, Radu Vancu, Vladimir Tismaneanu la declaratiile lui Victor Ponta privitoare la Horia-Roman Patapievici si Mircea Mihaies.

Exista o limita a minciunii? Scrisoare deschisa catre premierul Victor Ponta

Domnule Victor Ponta, Ati facut o declaratie care ma consterneaza si ma revolta. Nu discut aici politica Dvs de distrugere a ICR, o institutie care, in anii cat a fost condusa de Horia Patapievici, Mircea Mihaies si Tania Radu 2005-2012) a facut enorm pentru prestigiul spiritualitatii romanesti, emancipata de orice inhibitii autarhice si de constrangeri obscurantiste. Ati incurajat, prin Ordonanta de Urgenta pe care ati initiat-o, revenirea la un autohtonism pagubos, inspirat direct din Cantarea Romanei a erei Ceausescu de trista amintire. De data aceasta, insa, ati intrecut orice masura. A-l numi pe profesorul Mircea Mihaies nazist este, domnule Ponta, o aberatie. In istoria gafelor si minciunilor Dvs, acesta pare sa fie punctul culminant. Exista o limita minciunii, domnule Ponta?.

Crin Antonescu s-a nimerit cu Victor Ponta la Bistrita. Presedintele PNL: Nu am in aceasta seara programata nicio intalnire cu dl Ponta

Presedintele PNL Crin Antonescu poposeste joi si vineri la Bistrita. Tot joi a sosit la Bistrita si primul ministru Victor Ponta, care va asista vineri la inaugurarea unei sectii a Spitalului Judetean de Urgenta si la un ceremonial militar. Cei doi s-au cazat la acelasi hotel, insa Crin Antonescu a precizat intr-o conferinta de presa ca nu are programata nicio intalnire cu Victor Ponta.

Victor Ponta: Firma lui Isarescu plateste taxe mai mari pentru ca are profit mai mare

Premierul Victor Ponta sustine ca guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, plateste taxe mai mari la stat pentru ca firma la care este actionar are profit mai mare, asa cum au toate companiile din Romania. Domnul.

Victor Ponta: Am fost in Mehedinti pentru a arata solidaritate fata de persoanele afectate de intemperii

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca vizita facuta in judetulMehedinti a fost pentru a arata solidaritate fata de persoanele afectate de intemperii. Am fost.

Scriitorul Daniel Vighi: Victor Ponta poate deveni un Putin al Romaniei. Este foarte posibila o noua dictatura

Daniel Vighi, unul din importantii lideri ai societatii civile din Timisoara, si-a exprimat indignarea fata de atitudinea premierului Victor Ponta care l-a acuzat de fascism pe scriitorul Mircea Mihaies.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,26 seconds )