Libnet.ro
UNICEF

16:00

Crin Antonescu s-a nimerit cu Victor Ponta la Bistrita. Presedintele PNL: Nu am in aceasta seara programata nicio intalnire cu dl Ponta

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu s-a nimerit cu Victor Ponta la Bistrita. Presedintele PNL: Nu am in aceasta seara programata nicio intalnire cu dl Ponta

Presedintele PNL Crin Antonescu poposeste joi si vineri la Bistrita. Tot joi a sosit la Bistrita si primul ministru Victor Ponta, care va asista vineri la inaugurarea unei sectii a Spitalului Judetean de Urgenta si la un ceremonial militar. Cei doi s-au cazat la acelasi hotel, insa Crin Antonescu a precizat intr-o conferinta de presa ca nu are programata nicio intalnire cu Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu, la B1 TV: Victor Ponta l-a amenintat in fata mea pe George Scutaru cu puscaria/ Victor Ponta, in aprilie: Basescu a amenintat un membru al Parlamentului si trebuie sa raspunda penal pentru abuzuri

Crin Antonescu a declarat, miercuri seara, la B1 TV, ca premierul Victor Ponta -a amenintat pe George Scutaru, liderul parlmentarilor liberali, cu puscaria chiar in prezenta sa. I-a mai amenintat si pe altii. Nu poti sa-i ataci asa pe altii care nu iti imparatasesc intru totul parereile politice. Am socat, a declarat Antonescu. La mijlocul lunii aprilie, premierul Ponta se decla socat si de oripilat de amenintarile presedintelui Basescu la adresa Gabrielei Firea. Eu sunt procuror, am lucrat cu multi oameni care au incalcat legea, am facut scoala in Italia, Basescu are exprimarea unui mafiot, declara atunci premierul.

Crin Antonescu: Ponta ma acuza cu nerusinare ca m-am asociat cu Basescu, dar el a semnat pactul de coabitare

Liderul liberal Crin Antonescu a declarat luni, la Tulcea, ca liderul social-democrat Victor Ponta il ataca cu nerusinare ca s-a asociat cu presedintele Traian Basescu, in conditiile in care premierul este cel care l-a chemat pe presedinte la nunta sa si a semnat cu acesta pactul de coabitare.

Crin Antonescu: Victor Ponta a inceput sa semene cu Adrian Nastase. E perfect arogant

Liderul PNL, Crin Antonescu, si primarul Sibiului, Klaus Iohannis, sunt invitati in aceasta seara la postul B1TV, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, moderata de Robert Turcescu, unde vor discuta despre viitoarele alegeri prezidentiale precum si despre o posibila alianta intre PNL si PD-L.

Crin Antonescu: Nu stiu nimic despre plecarea lui Silaghi la PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Negresti Oas, ca vicepresedintele PNL, Ovidiu Silaghi, va candida la alegerile partiale parlamentare din 25 mai din partea aliantei PSD+UNPR+PC. Crin Antonescu spune ca nu stie absolut nimic despre aceasta miscare.

Klaus Iohannis: Nu cred ca voi ajunge la o rocada cu Crin Antonescu la prezidentiale/ Antonescu: Ponta, arogant la fel ca Nastase/ L-a amenintat pe Scutaru cu puscaria

Klaus Iohannis a admis miercuri seara, la B1 TV, ca anumite date din sondaje de opinie necomandate de PNL arata ca varianta unei rocade cu Crin Antonescu pentru candidatura la presedintie merita discutata, dar in randul liberalilor nu se ia in considerare o astfel de varianta. Iohannis spune ca un scor de 22-23% la europarlamentare i se pare foarte realist. Crin Antonescu il catalogheaza pe Ponta drept perfect arogant, la fel ca Nastase si sustine ca premierul l-a amenintat pe George Scutaru, liderul parlmentarilor liberali, cu puscaria. Pe de alta aprte, liderul liberarilor spune ca nu regreta constituirea USL deoarece, in caz contrar, PSD ar fi ajuns un partid de peste 40% din voturi.

Crin Antonescu: Sunt bananier in halul asta, ca sa am aratarea asta cu tricoul acolo ca presedinte?

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, s-a intalnit marti seara la Drobeta Turnu Severin cu liberalii din Mehedinti. Antonescu a fost insotit de candidatul liberal la europarlamentare Cristian Busoi, originar din Mehedinti.

Dilema unificarii: este Crin Antonescu de dreapta?

Intrebarea nu este pentru mine. Eu as putea sa incerc o definitie a termenului dreapta, una cat de cat rezonabila, ideologica, dar ma indoiesc ca ar fi comuna cu cele care sunt circulate prin spatiul nostru public - de unde si nevoia de ghilimele din titlu. Iar articolul de fata nu este despre ideologie, asa cum nu este nici o opinie politica, in care intrebarea s-ar interpreta la modul imi place sau nu de Crin Antonescu. Analiza de mai jos porneste in schimb de la un fapt simplu: politicieni si jurnalisti vorbesc in mod curent de dreapta, mai ales in contextul unificarii ei. Lor li se adreseaza intrebarea.

Crin Antonescu si Klaus Iohannis, invitatii lui Robert Turcescu la emisiunea Sub semnul intrebarii

Liderul PNL, Crin Antonescu, si primarul Sibiului, Klaus Iohannis, sunt invitati in aceasta seara la postul B1TV, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, moderata de Robert Turcescu, unde vor discuta despre viitoarele alegeri prezidentiale precum si despre o posibila alianta intre PNL si PD-L.

Crin Antonescu: Motiunea de cenzura a PNL la adresa actualei guvernari va fi depusa in jurul datei de 20 mai

Liderul PNL, Crin Antonescu, a anuntat, miercuri, ca motiunea de cenzura preconizata de liberali la adresa actualei guvernari va fi depusa in jurul datei de 20 mai, relateaza Agerpres. in aceasta seara n. r.

Am plecat din PNL dupa ce Crin Antonescu m-a tradat de trei ori. Un fost ministru al Transporturilor a trecut la PSD

Am plecat din PNL dupa ce Crin Antonescu m-a tradat de trei ori. O spune fostul ministrul al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, care a decis sa treaca la PSD, scrie Gandul. info. Silaghi a precizat ca a luat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )