Libnet.ro
UNICEF

16:15

Radu Banciu: Pe 22 iunie, Romania a avut mai multe cazuri de coronavirus decat Spania si Italia. Ne asteptam la o catastrofa sanitara si noi n-am facut absolut nimic (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Pe 22 iunie, Romania a avut mai multe cazuri de coronavirus decat Spania si Italia. Ne asteptam la o catastrofa sanitara si noi n-am facut absolut nimic (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, ca epidemia de coronavirus nu a fost in Romania un pericol de grad zero. Pana in acest moment. Acum, toate indicatoarele sunt pe rosu, iar. continuă pe B1

Radu Banciu: Niciodata, acesta este termenul magistralei Drumul Taberei-Eroilor! Lui Iulius Cezar nu cred ca ii trebuiau 10 ani, daca traia acum in Romania

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu depre prelungirea termenului de finalizare a magistralei 5 de metrou din Bucuresti, la care se lucreaza inca din 2011 si care trebuia.

Profesor de matematica: Sa se depuna contestatii, in mod intemeiat. Dascalul a oferit rezolvarea, prin mai multe metode, a subiectelor de la Evaluarea Nationala

Luni, 22 iunie, este ziua in care elevii de clasa a VIII-a care au sustinut in acest an examenul de Evaluare Nationala vor afla rezultatele obtinute. De obicei, acestea sunt urmate de contestatii, iar un profesor reputat din Valcea invata elevii ce sa faca daca vor sa fie siguri pe rezultat.

CORONAVIRUS ROMANIA. LIVE UPDATE 22 IUNIE Scadere a numarului de infectari in ultimele 24 de ore - 246 de cazuri noi

Pana astazi, 22 iunie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 24. 291 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID - 19 coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 17. 031 au fost declarate vindecate si externate.

Unu din trei angajatori continua recrutarile la fel ca inainte de epidemie: Domeniile cu cele mai multe joburi disponibile

30% dintre companiile din Romania nu si-au schimbat planurile de recrutare stabilite la inceputul anului nici dupa izbucnirea epidemiei de Covid-19, pastrand acelasi numar de pozitii noi pentru care vor face angajari in a doua parte a anului, arata datele unui sondaj efectuat de platforma de recrutare BestJobs. Cele mai multe oferte de joburi planificate pentru urmatoarele doua luni vor fi in vanzari si promovare online 47%), precum si in productie 33%), segmente care au o contributie importanta la revenirea business-ului.

22 iunie 1941. Armata romana trecea Prutul cu scopul de eliberare a Basarabiei de sub jugul ocupatiei sovietice

Pe data de 22 iunie 1941 armata romana primea din partea conducatorului statului, maresalul Ion Antonescu, ordinul de lupta pentru eliberarea Basarabiei de sub ocupatia sovietica.

Horoscop 22 iunie 2020, cu Camelia Patrascanu. Sagetatorii pot renunta la vicii, Varsatorii iau un nou start

Horoscop 22 iunie 2020. Camelia Patrascanu a prezentat, luni, horoscopul pentru aceasta zi.

Prognoza meteo azi 22 iunie 2020. Cod Portocaliu in majoritatea zonelor tarii, meteorologii anunta vreme instabila

Prognoza meteo pentru acest inceput de saptamana aduce un cod portocali de instabilitate atmosferica accentuate, valabil pana la data de 22 iunie 2020, ora 10:00. Dupa acest interval urmeaza sa intre in.

Botasani: O masina in care se aflau mai multe persoane, surprinsa de viitura pe DN 29 A; traficul in zona este blocat VIDEO

O masina in care se aflau mai multe persoane a fost surprinsa de viitura, luni seara, pe DN 29 A, in judetul Botosani. Pompierii intervin pentru salvarea persoanelor. Drumul este complet blocat in zona localitatii Rediu.

VIDEO Femeie salvata in ultimul moment de furia apelor.Viituri in mai multe sate din Alba in urma ploilor puternice

Potopul care s-a abatut marti seara asupra zonei de est a judetului Alba a provocat inundatii puternice in mai multe localitati de pe raza comunelor Sona, Jidvei, Sancel si Farau. O femeie a fost salvata in ultimul moment de catre doi vecini.

FOTO Copaci cazuti peste masini, strazi, subsoluri de bloc si institutii inundate dupa furtuna din Focsani. Pompierii au trimis mai multe echipe pe teren

In municipiul Focsani, furtuna de luni dupa-amiaza a provocat daune. Pompierii au intervenmit cu mai multe echipaje pentru inlaturarea copacilor rupti a a apei din subsoluri.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )