Libnet.ro
UNICEF

08:30

Radu Banciu: Liviu Dragnea a fost aproape genial venind cu valiza cu gogosi. Totusi, sarbatorile astea sunt complicate pentru el, incepand cu Black Friday si terminand cu Sfantul Ion (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Liviu Dragnea a fost aproape genial venind cu valiza cu gogosi. Totusi, sarbatorile astea sunt complicate pentru el, incepand cu Black Friday si terminand cu Sfantul Ion (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Liviu Dragnea a venit in Parlament cu doua valize: una plina cu gogosi, iar cealalta cu mai multe dosare cu pagini. continuă pe B1

E dovada ca Liviu Dragnea nu mai beneficiaza de niciun fel de protectie. Primele reactii n cazul documentelor Teleormanleaks

O geanta cu documente ale companiei Tel Drum ar fi fost gasita de un satean pe un camp din Teleorman. Sunt informatii importante din interiorul firmei, date pe care procurorii anticoruptie nu le-au gasit cand au facut perchezitii anul trecut in ancheta ce il vizeaza si pe Liviu Dragnea, fost presedinte al Consiliului Judetean Teleorman. Pana acum liderul PSD nu a reactionat, in schimb, subiectul este intens comentat in presa.

Radu Banciu: Casa senatorului Ficatel a fost pradata de hoti. Probabil oameni seriosi, care s-au dus si ei sa ia de unde era prea mult... (VIDEO)

Locuinta senatorului PSD Niculae Badalau din Bolintin Vale, Giurgiu, a fost pradata vineri noapte de hoti. Informatia a fost comentata si de Radu Banciu, in editia de duminica seara a emisiunii Lumea.

Liviu Dragnea, asteptat la Curtea Suprema la un nou termen in dosarul Angajari fictive

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este asteptat luni la Curtea Suprema, unde va avea loc cel de-al doilea termen inapelul din dosarul angajarilor fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman. in acest dosar, in prima instanta, Dragnea a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare.

UPDATE Liviu Dragnea, n sedinta cu lideri judeteni ai PSD, la Parlament

Greii PSD au fost convocati duminica seara, la Parlament, pentru negocieri de ultim moment, anunta postul Digi24, care afirma Liviu Dragnea se intalneste la aceasta ora cu apropiatii sai pentru a-si securiza practic pozitia. UPDATE: Potrivit unor surse din partid citate de Mediafax, tema discutiilor de la Parlament este ordinea de zi a reuniunii de luni a Comitetului Executiv CEx) al PSD. Dragnea ar fi solicitat o sedinta pregatitoare in format restrans, cu o parte din liderii judeteni PSD.

Liviu Dragnea, dupa excluderea lui Neacsu si Tutuianu: PSD NU este un PARTID DE MAIMUTE (VIDEO)

Liviu Dragnea taie si spanzura in PSD. Doi dintre contestatarii sai, Marian Neacsu si Adrian Tutuianu, au fost exclusi, luni, din partid. La conferinta de dupa Comitetul Executiv National, jurnalistii.

Liviu Dragnea, primul raspuns pentru Rise Project: Ce spune despre valiza cu Teleormanleaks

Liviu Dragnea a facut declaratii dupa sedinta CEx in urma careia liderul PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si secretatul general al PSD, Marian Neacsu, au fost exclusi. Liderul PSD a afirmat ca nu stie.

Liviu Dragnea, intre CEx si apelul la inalta Curte

Social-democratii ar urma sa se intruneasca, astazi, la pranz, intr-o sedinta a Comitetului Executiv National, premergatoare celei in care se va discuta remanierea cabinetului Dancila. intalnirea a fost stabilita dupa intrevederea furtunoasa de vineri, cand liderii coalitiei PSD-ALDE au discutat oficial despre viitoarea rectificare bugetara, despre necesitatea unei ordonante de guvern care sa contureze visul lui Liviu Dragnea - infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii, iar neoficial despre viitoarea remaniere.

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea. inalta Curte judeca apelul in dosarul DGASPC Teleorman

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, luni, apelul in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni inchisoare cu.

Liviu Dragnea, negocieri la Parlament, duminica seara, cu greii din PSD: Se decid excluderile din CEx

Sedinta extrem de importanta, duminica seara, pentru viitorul PSD. Greii din partid au fost chemati de Liviu Dragnea care incearca astfel sa isi asigure sustinerea inainte de sedinta de Comitet Executiv.

Digi24: Liviu Dragnea, n sedinta de urgenta cu greii PSD, la Parlament

Greii PSD au fost convocati duminica seara, la Parlament, pentru negocieri de ultim moment, anunta postul Digi24, care afirma Liviu Dragnea se intalneste la aceasta ora cu apropiatii sai pentru a-si securiza practic pozitia.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )