Libnet.ro
UNICEF

19:16

Radu Banciu: Cati ani ar avea Ion Iliescu daca ar trai pe planeta Pi? (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Cati ani ar avea Ion Iliescu daca ar trai pe planeta Pi? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, descoperirea planetei Pi, o exoplaneta care are dimensiuni similare cu ale Terrei si care a primit aceasta denumire pentru ca. continuă pe B1

Radu Banciu: Daca Bugs Bunny ar fi fost votat 30 de ani la rand, nu facea mai putin decat astia care au fost votati peste tot in Romania (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca nu intelege apelurile unora catre populatie de a iesi la vot, in condiitiile in care romanii, de 30 de ani, aleg numai.

Radu Banciu, profetie sumbra pentru Romania: Va avea cei mai multi morti

Dupa ce Alexandru Rafila a declarat ca este posibil sa primim vaccinul impotriva COVID-19, dar sa nu fim pregatiti pentru a-l administra, Radu Banciu, face o profetie sumbra despre Romania. Ce spune prezentatorul TV ca se va intampla?! Radu Banciu, profetie sumbra despre ce se va intampla in Romania Declaratia reprezentantului Romaniei la OMS, Alexandru .

Radu Banciu: in fiecare zi o sa scoatem la iveala imbecilitatea si impostura fara margini a clasei politice. Toti s-au gandit sa faca avere si toti au reusit. Nu a ramas niciunul in chiloti (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, ca in aceasta ultima saptamana de campanie electorala va insista pe imbecilitatea si impostura fara margini a clasei politice din.

Radu Banciu a circulat cu metroul din Drumul Taberei: Cand am ajuns sus, ca in Alice in Tara minunilor, se deschidea o alta lume. Ziceai ca esti intr-un mall (VIDEO)

Radu Banciu a relatat, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, experienta pe care avut-o circuland cu metroul din Drumul Taberei. Magistrala 5, singura construita in Romania dupa 1989, a fost.

Alegeri locale 2020. Varsta minima pentru primari. Cati ani trebuie sa aiba candidatii la primarie

Ne mai despart doar patru zile de ziua votului pentru alegerile locale din acest an, stabilite pe 27 septembrie. Astfel, cei care s-au inscris in lupta pentru fotoliul de primar mai au putin timp la dispozitie pentru a convinge electoratul sa puna stampila pe numele lor. insa, acestia, la fel ca si votantii, trebuie sa .

Cea mai operata femeie din lume arata ca de 20 ani. Nimeni nu ghiceste cati ani are, de fapt!

Femeia despre care va vom vorbi in acest articol detine recordul la capitolul interventii estetice. Cindy Jackson, caci acesta este numele ei, a obtinut, in urma celor 55 de operatii, o infatisare de eleva de liceu. Cum arata acum si care este povestea ei, aflati in randurile de mai jos. Ea este cea mai operata .

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )