Libnet.ro
UNICEF

00:07

Radu Banciu, despre accidentul din Apuseni: O sa celebram acum un infinit de ani ca s-a prabusit un avion si au murit doi insi (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre accidentul din Apuseni: O sa celebram acum un infinit de ani ca s-a prabusit un avion si au murit doi insi (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu faptul ca s-a implinit un an de la accidentul aviatic din muntii Apuseni in care au murit studenta Aura Ion si pilotul. continuă pe B1

Radu Banciu, despre partidul lui Mircea Geoana: Impresia este clara pentru opinia publica. Nu ai ajuns la ciolanul maxim si te-ai dus sa faci un partidulet unde sa fii tu sef (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre noul partid pe care vrea sa il formeze Mircea Geoana. Partidul este mort in fasa. Impresia este clara pentru opin.

Radu Banciu, despre bursa platita de Dimitrie Sturdza pentru Mihnea Nastase: Adrian Nastase stia numai sa fure, el nu mai investea in chestiuni ca educatia unui copil (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu acuzatiile lansate la adresa lui Adrian Nastase de brokerul Cristian Sima care a povestit pe Facebook ca printul.

Accidentul din Apuseni: Rudele Aureliei Ion, pentru prima data la locul tragediei

La implinirea unui an de la accidentul aviatic din Apuseni, rudele studentei Aureliei Ion au urcat pentru prima data pe Varful Petreasa, la locul tragediei, informeaza Mediafax.

Tatal Aurei Ion, despre accidentul din muntii Apuseni: S-a mizat pe trecerea timpului. Nu suntem bagati in seama de nimeni si de nimic

Valentin Ion, tatal Aurei Ion, studenta decedata in urma cu un an in urma accidentului aviatic din muntii Apuseni, a declarat miercuri in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant de pe B1 TV ca in ceea ce.

Tatal Aurei Ion, despre accidentul din muntii Apuseni: S-a mizat pe trecerea timpului. Nu suntem bagati in seama de nimeni si de nimic (VIDEO)

Valentin Ion, tatal Aurei Ion, studenta decedata in urma cu un an in urma accidentului aviatic din muntii Apuseni, a declarat miercuri in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant de pe B1 TV ca in ceea ce.

Primele concluzii in accidentul din Apuseni

Avionul SMURD prabusit in Muntii Apuseni nu avea probleme la motor, arata Centrul pentru Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile, potrivit B1. ro.

La un an de la tragedia din Apuseni, autoritatile vin cu primele concluzii oficiale

CIAS a dat publicitatii primul document oficial privind accidentul din Apuseni de acum un an. Potrivit declaratiei provizorii nu s-au gasit nereguli la motor, iar antena sistemului ELT gasita pe.

Raportul tehnic privind accidentul aviatic din Apuseni: azi se anunta stadiul investigatiilor

Centrul de Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile va publica luni, 19 ianuarie, o declaratie provizorie privind stadiul investigatiei ce vizeaza accidentul din Muntii Apuseni, produs in urma cu un an. Potrivit legilor internationale, daca ancheta nu este finalizata, autoritatile sunt nevoite sa prezinte stadiul cercetarilor, numarul persoanelor audiate si alte detalii legate de investigatie.

Raportul tehnic privind accidentul aviatic din Apuseni: producatorul motoarelor nu a detectat anomalii tehnice

Centrul de Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile a publicat luni, 19 ianuarie, o declaratie provizorie privind stadiul investigatiei ce vizeaza accidentul din Muntii Apuseni, produs in urma cu un an. Potrivit legilor internationale, daca ancheta nu este finalizata, autoritatile sunt nevoite sa prezinte stadiul cercetarilor, numarul persoanelor audiate si alte detalii legate de investigatie.

Radu Banciu: Macar in ceasul 13.40 ar fi putut Ponta sa spuna adevarul, dar nu, tot cu aceleasi minciuni a iesit (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciude pe B1 TV, interviul in care Victor Ponta recunoaste ca Guvernul a organizat prost votul din diaspora, din luna.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )