Libnet.ro
UNICEF

07:00

Radu Banciu, despre Catedrala Mantuirii Neamului: Romania nu si-ar fi permis o astfel de constructie in niciun alt domeniu (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre Catedrala Mantuirii Neamului: Romania nu si-ar fi permis o astfel de constructie in niciun alt domeniu (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre construirea Catedralei Mantuirii Neamului care are acum aproape 60 de metri si este doar la jumatate din. continuă pe B1

FOTO O batrana din satul in care a copilarit Dragnea a donat 10.000 de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

O batrana de 93 de ani din Teleorman a donat 10. 000 de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, transmite Ziarul Lumina, editat de Patriarhia Romana, potrivit Hotnews.

FOTO O batrana, originara din satul in care a copilarit Dragnea, a donat 10.000 de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

O batrana de 93 de ani din Teleorman a donat 10. 000 de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, transmite Ziarul Lumina, editat de Patriarhia Romana, potrivit Hotnews.

O batrana de 93 de ani din Teleorman cu pensia de 500 de lei a donat 10.000 de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Gherghina Vasilescu 93 de ani, din satul Saelele - Teleorman), a donat 10. 000 de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, transmite Ziarul Lumina, editat de Patriarhia Romana. Batrana are o pensie lunara de 500 de lei si spune ca am strans si eu, cum a dat Dumnezeu, din pensie o suma de bani pe care am dat-o pentru ridicarea Catedralei din Bucuresti, ca sa am pe lumea ailalta o speranta de liniste, mantuire, o binefacere de la Dumnezeu si lumina.

Radu Banciu, despre declaratiile lui Eugen Nicolicea in cazul Belina: Te lasa nauc, mut, te lasa sperietoare de ciori (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre declaratiile facute in sedinta Comisiei juridice de deputatul Eugen Nicolicea cu privire la cazul Belina pentru ca.

Radu Banciu, despre statul la coada la moaste: Statul ar trebui sa interzica prin lege asa ceva. Ce s-ar intampla daca odata mor 100 de oameni? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu obiceiul de a stat multe ore la coada la moaste, precum se intampla in fiecare an la Sfanta Parascheva.

O femeie din satul in care a copilarit Dragnea a donat 10.000 de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului. Ce pensie are batrana

Gherghina Vasilescu, o femeie in varsta de 93 de anidin Saelele, satul in care a copilarit Liviu Dragnea, este laudata in Ziarul Lumina deoarece a donat 10. 000 de lei pentru Catedrala.

Povestea batranei care mananca o data pe zi, dar a donat 10.000 de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Gherghina Vasilescu, din Saelele, Teleorman, are 93 de ani si o pensie de 500 de lei. Femeia a strans banut cu banut 10. 000 de lei pentru a-i dona Catedralei Mantuirii Neamului. Femeia nu s-a.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )