Libnet.ro
UNICEF

10:45

FOTO O batrana, originara din satul in care a copilarit Dragnea, a donat 10.000 de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

România Liberă România Liberă,
FOTO O batrana, originara din satul in care a copilarit Dragnea, a donat 10.000 de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

O batrana de 93 de ani din Teleorman a donat 10. 000 de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, transmite Ziarul Lumina, editat de Patriarhia Romana, potrivit Hotnews. continuă pe România Liberă

FOTO O batrana din satul in care a copilarit Dragnea a donat 10.000 de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

O batrana de 93 de ani din Teleorman a donat 10. 000 de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, transmite Ziarul Lumina, editat de Patriarhia Romana, potrivit Hotnews.

O femeie din satul in care a copilarit Dragnea a donat 10.000 de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului. Ce pensie are batrana

Gherghina Vasilescu, o femeie in varsta de 93 de anidin Saelele, satul in care a copilarit Liviu Dragnea, este laudata in Ziarul Lumina deoarece a donat 10. 000 de lei pentru Catedrala.

Primul botez din satul Dacic, din judetul Buzau, localitate cu doar cinci membri. Ce nume istoric poarta micutul

A avut loc primul botez din satul Dacic, din localitatea Naeni, din judetul Buzau. Satul are doar cinci membri, cel de-al cincilea fiind micutul Decebal, proaspat crestinat. Satul Dacic este un proiect al.

Uriasul ecran din Londra care iti va face publica orice miscare. Poate cuprinde 4 terenuri de tenis (VIDEO/FOTO)

Un ecran imens va fi instalat in Picadilly Circus din Londra care va urmari autoturismele si persoanele care trec, pentru a afisa anunturi despre acestea, dar fara a furniza date confidentiale, relateaza Th.

INCREDIBIL! Casa Regala britanica, radacini romanesti! Regina Elisabeta a II are o strabunica originara din Cluj

Desi este greu de crezut, Monarhia britanica are origini romanesti. Stra-strabunica reginei Elisabetaa II-a a Marii Britanii s-a nascut la Mures si a copilarit la Cluj Claudine Rhedey de.

Povestea geniului de 5 ani din Cluj, care urmareste zilnic pagina de Facebook a domnului Liviu Dragnea, e o facatura

Grupurile de propaganda politica de pe Facebook au distribuit in ultimele zile povestea despre un anume Felix Munteanu, geniul din Cluj ajuns campion mondial la programare. Stirea, insa, este un fals,.

FOTO VIDEO Criza din Catalonia: Liderul separatist Carles Puigdemont cere negocieri cu Mariano Rajoy. Ce a raspuns Guvernul de la Madrid

Liderul separatist al Cataloniei, Carles Puigdemont a trimis o scrisoare guvenului de la Madrid in care cere o perioada de negociere de doua luni. Spune ca vrea o intalnire de urgenta cu premierul Spaniei, Mariano Rajoy .

Deputata Oana Bizgan a demisionat din USR. Care este motivul acestei plecari

Oana Bizgan si-a anuntat, luni, in cadrul unei declaratii pe holurile Parlamentului, demisia din USR, spunand ca motivul este de natura personala si ca va ramane deputat independent, scrie News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )