Libnet.ro
UNICEF

09:00

Radu Banciu, despre criza din PSD: Nu inteleg de ce sa te cramponezi intr-un ministru care nu are nicio performanta notabila (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre criza din PSD: Nu inteleg de ce sa te cramponezi intr-un ministru care nu are nicio performanta notabila (VIDEO)

Radu Banciu a comentat joi seara criza din interiorul PSD care a dus la o sedinta de peste 6 ori in care liderii s-au certat privind remanierea guvernamentala dorita de premierul Mihai Tudose. Mie. continuă pe B1

Radu Banciu, despre remanierea din guvern: Sa nu mai numim pe nimeni la Transporturi, oricum nu se intampla nimic (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu criza interna de la varful PSD si remanierea guvernamentala pe care o va anunta Mihai Tudose joi. in acest context,.

Radu Tudor, despre situatia din PSD: Nu mai poate continua asa, e un partid complet dezarmonizat

Analistul politic Radu Tudor este de parere ca situatia din PSD nu mai poate continua in acest fel, partidul fiind complet dezarmonizat. intrebat despre prestatia de luni seara a.

C.T. Popescu analizeaza criza din PSD. Ce mesaj dur a transmis Tudose, mergand la Iohannis

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a spus, despre criza din PSD, ca premierul Tudose a transmis un mesaj clar, mergand la presedinte, si anume ca el nu se supune sefului partidului, pentru ca nu este.

Liviu Dragnea, acuzatii dure: Criza din PSD a fost generata din afara partidului

Criza din PSD a fost generata de oameni din afara partidului, declara presedintele PSD. Toti am gresit in ultima perioada. Toti ne-am lasat influentati, fiecare la nivelul lui, de oameni de.

Dragnea, intrebat despre DEMISIA din PSD: Plec si din tara daca eu sunt cuiul lui Pepelea (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca el nu vede nicio criza in PSD si ca spera sa nu se ajunga la o criza guvernamentala. intrebat daca este dispus sa-si dea demisia de la conducerea partidului ca sa.

Cristian Tudor Popescu, scenariu-soc la criza din PSD

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu crede ca indiferent de scenariul ales in aceasta seara, PSD are de pierdut. Indiferent ce se intampla acolo PSD pierde. Pierde masiv. De.

Sondaj national, la Sinteza zilei.Cine este vinovat pentru aceasta noua criza din PSD?. Cum raspund telespectatorii Antena 3

Mihai Gadea a propus telespectatorilor Antena 3, marti seara la emisiunea Sinteza zilei, un sondaj de opinie. intrebarea lansata este Cine este vinovat pentru aceasta noua.

Sondaj national, la Sinteza zilei.Cine este vinovat pentru aceasta noua criza din PSD?

Mihai Gadea a propus telespectatorilor Antena 3, marti seara la emisiunea Sinteza zilei, un sondaj de opinie. intrebarea lansata este Cine este vinovat pentru aceasta noua.

Adevarul Live, ora 14.30: Doi fosti ministri de Externe ai Romaniei discuta despre criza din Spania

Teodor Baconschi si Cristian Diaconescu, fosti ministri de Externe, sunt invitatii jurnalistului Cristian Unteanu la Adevarul Live, pentru a discuta implicatiile situatiei de criza din Spania, modul in care evenimentele de ieri si Proclamatia de independenta asumata, semnata, dar suspendata pentru a da timp unei solicitate medieri internationale va afecta unitatea Spaniei, dar si soliditatea si credibilitatea intregului proiect european.

Primele declaratii din PSD, dupa declaratiile presedintelui Iohannis: ,,Nu suntem dispusi sa schimbam Guvernul in ansamblu sub nici o forma

Primele reactii din PSD dupa declaratiile presedintelui Iohannis nu au intarziat sa apara. Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu a spus ca vizita la care au participat cei doi lideri.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )