Libnet.ro
UNICEF

14:15

Radu Banciu, despre gratiere: Spitalele nu sunt mai importante decat puscariile? Scolile nu se europenizeaza in Romania? (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre gratiere: Spitalele nu sunt mai importante decat puscariile? Scolile nu se europenizeaza in Romania? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre proiectul legii gratierii care a trecut prin vot de Comisia Juridica a Senatului si a comentat afirmatiile parlamentarilor care. continuă pe B1

Radu Banciu: Tariceanu a fost ales seful ALDE cu 97% din voturi. Ce rusine! / PNL nu are idei, vointa si ambitie. Turcan trebuia sa dispara odata cu vechiul sistem (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre alegerea lui Calin Popescu Tariceanu drept unic presedinte al ALDE, dar si despre o declaratie controversata a.

Unspe metri, cu Radu Banciu si Dan Bara: Real - Atletico, semifinala medrilena in Champions League(VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au vorbit in editia de vineri a emisiunii Unspe metri despre tragerile la sorti pentru semifinalele din Liga Campionilor. Iata-ne intr-o zi cu.

S-a adaptat cu vestele pe care le are la toate televiziunile. Radu Banciu, critic la adresa lui Ion Cristoiu: Ne spune el ce se va intampla intr-o tara pe care o stie doar de la televizor (VIDEO)

Radu Banciu a criticat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu un editorial semnat in Evenimentul Zilei de Ion Cristoiu, intitulat Diversiunea Emmanuel Macron in Franta sau cu.

Augustin Lazar: Textele infractiunilor de abuz in serviciu si de conflict de interese sunt foarte importante, trebuie mentinute

Procurorul general, Augustin Lazar, a afirmat sambata, la Alba Iulia, ca modificarile propuse la codurile penale de Ministerul Justitiei au fost toate oportune, in cadrul prevazut de deciziile Curtii Constitutionale, el subliniind, totodata, ca textele privind infractiunile de abuz in serviciu si de conflict de interese sunt foarte importante si trebuie mentinute in continuare, potrivit Agerpres.

Tariceanu: in Romania s-a creat un sistem ocult, care lua cele mai importante decizii

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti ca in Romania a functionat, in ultimii ani, un sistem paralel de putere care a luat cele mai importante.

A treia editie SPOTLIGHT - Festivalul International al Luminii a pozitionat si in acest an Bucurestiul in circuitul celor mai importante capitale europene ale culturii

Ajuns la a treia editie, Spotlight - Festivalul International al Luminii, organizat de Primaria Capitalei prin ARCUB a pozitionat si in acest an Bucurestiul in circuitul celor mai importante capitale europene care gazduiesc evenimente de acest gen. Timp de 4 zile, intre 20 si 23 aprilie, Calea Victoriei a fost transformata intr-o expozitie gigant de cele peste 20 de instalatii ale artistilor romani si internationali, pe traseul dintre Muzeul National de Arta al Romaniei si Splaiul Independentei.

Putem discuta despre gratiere, dar nu in termenii lui Traian Basescu |OPINIE

A luat o data o mita, acuma nu ii distrugem toata viata. Asa a fost in tranzitie. Avem nevoie de un moment zero, o gratiere larga de la care sa spunem: Oameni buni, stiti ce se poate intampla, asa ca terminati cu hotia. Asa, tensiunea va ramane inca multi ani in societate. Si va mai spun ceva, sunt si abuzuri.

REAL MADRID - FC BARCELONA VIDEO ONLINE STREAM Digi Sport - LIVE! Cele mai importante cifre

REAL MADRID - FC BARCELONA VIDEO ONLINE STREAM Digi Sport - LIVE!Unul dintre cele mai vechi si prestigioase meciuri ale fotbalului mondial, El Clasico, dintre granzii La Liga, care va opune duminica, de la ora.

REAL MADRID - FC BARCELONA. Cele mai importante cifre

Unul dintre cele mai vechi si prestigioase meciuri ale fotbalului mondial, El Clasico, dintre granzii La Liga, care va opune duminica, de la ora 21,45, Real Madrid si FC Barcelona, a ajuns la editia cu numarul 233,.

O rusoaica de 8 ani contactata de cele mai importante agentii de modeling! Ce are special copila (FOTO)

O fetita de numai opt ani s-a transformat in unul dintre cele mai dorite fotomodele. Rusoaica a fost contactata de agentii din toata lumea din cauza aspectului ei fizic cu adevarat.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )