Libnet.ro
UNICEF

15:00

A treia editie SPOTLIGHT - Festivalul International al Luminii a pozitionat si in acest an Bucurestiul in circuitul celor mai importante capitale europene ale culturii

Hotnews Hotnews,
 A treia editie SPOTLIGHT - Festivalul International al Luminii a pozitionat si in acest an Bucurestiul in circuitul celor mai importante capitale europene ale culturii

Ajuns la a treia editie, Spotlight - Festivalul International al Luminii, organizat de Primaria Capitalei prin ARCUB a pozitionat si in acest an Bucurestiul in circuitul celor mai importante capitale europene care gazduiesc evenimente de acest gen. Timp de 4 zile, intre 20 si 23 aprilie, Calea Victoriei a fost transformata intr-o expozitie gigant de cele peste 20 de instalatii ale artistilor romani si internationali, pe traseul dintre Muzeul National de Arta al Romaniei si Splaiul Independentei. continuă pe Hotnews

A inceput Spotlight, Festivalul International al Luminii FOTO

Spectacolul Illuminaire al companiei austriece Phoenix Fire Dancers, din deschiderea Spotlight, a adus in centrul orasului efecte vizuale spectaculoase. Joi a avut loc deschiderea oficiala a celei de-a treia editii a Festivalului International al Luminii Spotlight, organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin ARCUB.

Best of Spotlight, Festivalul Luminii

A treia editie Spotlight Festivalul International al Luminii a pozitionat si in acest an Bucurestiul in circuitul celor mai importante capitale europene ale culturii.

A inceput a treia editie a Festivalului International al Luminii SPOTLIGHT

Festivalul International al Luminii Spotlight, organizat de Primaria Municipiului Bucuresti prin ARCUB, revine intre 20 si 23 aprilie, cu o noua editie ce reinterpreteaza peisajul urban bucurestean.

Trafic rutier restrictionat in centrul Capitalei, pentru crosul Color Run si Festivalul International al Luminii Spotlight 2017

Circulatia rutiera va fi restrictionata in centrul Bucurestiului, sambata, pentru desfasurarea crosului Color Run si pentru Festivalul International al Luminii Spotlight 2017, anunta Brigada Rutiere a Capitalei.

FOTOGALERIE Cum a fost la cea de-a treia editie a Festivalului International al Luminii - Spotlight

Cea de-a treia editie a Festivalului International al Luminii -Spotlight a pozitionat si in acest an Bucurestiul in circuitul celor mai importante capitale europene care gazduiesc evenimente de acest gen. Timp de 4 zile, intre 20 si 23 aprilie, Calea Victoriei a fost transformata intr-o expozitie gigant de cele peste 20 de instalatii ale artistilor romani si internationali, pe traseul dintre Muzeul National de Arta al Romaniei si Splaiul Independentei.

FOTO Cum a fost la deschiderea oficiala a celei de-a treia editii a Festivalului International al Luminii - Spotlight

Joi seara avut loc deschiderea oficiala a celei de-a treia editii a Festivalului International al Luminii, iar desi vremea a fost capricioasa, numerosii spectatori sositi in Piata George Enescu au urmarit show-ul Illuminaire al companiei austriece Phoenix Fire Dancers, un spectacol care celebreaza lumina, cu proiectii laser, numere de dans si jocuri impresionante de foc, insotite de un fundal sonor pe masura: demonstratia de tobe live data de Vienna Light Orchestra.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2688 seconds )