Libnet.ro
UNICEF

18:30

Radu Banciu, despre posibilitatea ca Victor Ponta sa candideze la Primaria Capitalei: Nu vrea, dar daca ii cer asta toti romanii din tara in genunchi, se sacrifica, ce sa faca (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre posibilitatea ca Victor Ponta sa candideze la Primaria Capitalei: Nu vrea, dar daca ii cer asta toti romanii din tara in genunchi, se sacrifica, ce sa faca (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, posibilitatea ca Victor Ponta sa candideze la Primaria Capitalei din partea partidului pe care il conduce, Pro. continuă pe B1

Radu Banciu, despre schimbul de replici dintre Dragnea si Dancila: Ei discutau de amnistie si gratiere intre ei. Despre asta vorbeau cei care ctitoreau Romania, nevinovatii nostri (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre Liviu Dragnea si Viorica Dancila, care au fost protagonistii a ceea ce a parut sa fie un schimb de replici de la.

Radu Banciu, despre rezultatele de la Bacalaureat: in lumea asta, intr-adevar, notele mari n-au fost niciodata o solutie (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, rezultatele din prima sesiune de Bacalureat din 2020, unde rata de esec a fost de 40%. El a explicat ca desi rata de promovare.

Turismul european in timpul pandemiei de coronavirus. Radu Banciu: in tarile sudice e o afacere colosala de stat. Multi vor avea de suferit crunt daca nu e depasit impasul (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, situatia turismului european in contextul pandemiei de coronavirus. Jurnalistul a vorbit despre diverse destinatii de pe.

Lider Pro Romania: Victor Ponta ar putea intra in competitia pentru Primaria Capitalei

Adrian Tutuianu, unul dintre liderii Pro Romania, a declarat ca Victor Ponta ia in calcul o candidatura pentru Primaria Capitalei, scorul vizat fiind de 15%.

Victor Ponta ar putea candida la Primaria Capitalei impotriva Gabrielei Firea, sustine Adrian Tutuianu

Pro Romania il vrea pe Victor Ponta candidat la Primaria Capitalei, impotriva Gabrielei Firea si a lui Nicusor Dan, a declarat joi la Digi 24 senatorul Adrian Tutuianu, lider al Pro Romania. El spune ca negocierile cu PSD pentru sustinerea unui candidat unic la Bucuresti au esuat si ca Pro Romania discuta cu personalitati importante care sa isi asume candidatura la Bucuresti.

Radu Banciu, dupa ce Asztalos Csaba a castigat un nou mandat la sefia CNCD: Judecata lui se bazeaza doar pe un pic de oftica. Ne-a scapat intotdeauna logica de functionare a forului (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, faptul ca Asztalos Csaba a castigat un nou mandat de cinci ani la sefia Consiliului National pentru Combaterea.

Radu Banciu: Populatia Romaniei e intr-o proportie absolut devastatoare la nivelul de inteligenta a PSD (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca este inadmisibil ca un partid precum PSD sa aiba aproape 20% in intentiile de vot, dupa 30 de ani in care nu a facut nimic pe.

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Am devenit una dintre cele mai periculoase tari din Europa. Pasii gresiti se intorc impotriva noastra (VIDEO)

Modul in care evolueaza epidemia de coronavirus in Romania ne-a facut sa devenim una dintre cele mai periculoase tari din Europa la momentul de fata, a sustinut Radu Banciu, in editia de luni seara a.

Radu Banciu: Primul milion de infectati s-a facut in trei luni, iar ultimul in opt zile. Pana la final de 2020, Romania va ajunge la 50.000 de bolnavi de COVID-19

Radu Banciu i-a criticat dur, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, pe cei care nu respecta recomandarile si normele de siguranta sanitara. Daca primul milion de bolnavi de COVID-19 a fost de.

VICTOR PONTA: PNL si Orban se agata de cota unica pentru a apara interesele celor foarte bogati si privilegiati

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca introducerea principiului impozitarii progresive este o schimbare necesara dupa 15 ani de cota unica.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )